Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exsul

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  1878-ban az Osztrák-Magyar Monarchia megindult Bosznia-Hercegovinába. Sok áldozatot követelő árvíz tombolt Miskolcon, elhunyt IX. Piusz pápa, megszületett Krúdy Gyula. És volt itt még valami, amiről talán ezeknél is kevesebben tudnak: Kincsem, a világ azóta is egyetlen…..
Exsul 2011.07.01 12:38:12
@zero:

"néha nyer, néha meg nem"

Az arány elég tekintélyesen a "néha nyer" felé tolódik, a magyar trénereket, magyar tulajdonost, és magyar színekben való versenyzést figyelembe véve pedig joggal lehetünk rá büszkék.
 „Itt van május elseje,Énekszó és tánc köszöntse!Zeng és dalol az élet,Szállj csak, zeneszó, ének,Ébreszd fel a magyar népet!” Ma véget ért a 21 éves rémálom: vége van annak a csúnya, 1989 óta tartó kapitalizmusnak!Éljen május harmincadika! Sajnos nem…..
Így estefelé kicsit a bulvár világába kalandozunk. Sose tudom eldönteni kedvelem-e Fluor Tomi művészetét vagy sem de egy biztos szórakoztató. Most viszont Fluor megkapta azt, amit minden híresség egy idő után, elvették a magánéletét. Itt van ez a vicces kis videó, amiben Fluor…..
Bízom benne, hogy nem indulnak el bulvár irányba a kommentek, mivel komoly dologról van szó. Egyre többször írnak le olyan eseteket, amikor a férfi szex után a következő tüneteket észleli magán: kipirosodott szem, orrfolyás, lázszerű tünetek, teljes kimerültség. A jelenség…..
Exsul 2011.01.28 14:10:23
Az első, Tumbliról levadászott szavazólap-dekoráció nagyon szolid: a My Little Pony-rajzfilmsorozaton Robot Unicorn Attack flashjátékon és/vagy mariskán szocializálódott baranyai alkotó csillagokkal, pillangóval és egyszarvúval dekorálta ki pecsétes papírját (bár az…..
Exsul 2010.04.11 22:32:24