Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pukkandur

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
Pukkandur 2012.12.30 12:43:47
@epresgulyas: ne haragudj de akkora marha vagy, hogy edesanyad lapattal etet es apad vasvillaval takarit alolad...
Bangkokban a katonaság szerda reggel páncélozott harcjűrművek segítségével megkezdte a piros inges tüntetés felszámolását. A Silom road felől nyomultak be, áttörve a legnagyobb bambusz barikádokon. Egy kereszteződést nyomultak előre, majd megálltak kivárnak. A kormányzati…..
A thai miniszterelnök már látja a megoldást, sőt, angolosan szólva roadmap, azaz útiterv is létezik erre. Ez magában foglalja a konszenzust egy új alkotmányról – a piros ingesek az 1997-eset szeretnék vissza, a jelenleg kormányzó Demokrata párt viszont a katonák által írott…..
Pukkandur 2010.05.03 17:15:45
Néhány napja szerencsére csak a szájkarate zajlik a különféle tüntető csoportok és a kormányzat között. A halálos Silom éjszaka után a piros inges tüntetők a rendőrökkel kérésére 100 méterrel hátrébb vonták a frontvonalat, bár a bambusz barikád megmaradt azért az út…..
Pukkandur 2010.04.24 21:13:51
@@ndtomas: fujd ki a fustot neha , meg ha a fuleden tavozik akkor is. Nagyon artalmas szamodra a politika, haza kellene menned egy kicsit osztani az eszt a sajat orszagodban es nem beleszolni es itelkezni masok felett...az nem a Te hatalmad !!!
Pukkandur 2010.04.25 05:40:36
@@ndtomas: egy kozmondas... a jo kutya nem ugat at a szomszed portara , megha csontot dobnak neki akkor sem ....
Kétségtelenül szeretik a színpadot és a színpadias kijelentéseket a piros ingesek vezetői, ez nem kétséges. A Songkran alatt sem tétlenkedtek, hanem „végső ütközet” fedőnév alatt átköltöztek teljes egészében a CentralWord környékére. A piros inges tüntetés…..
A véres szombatot Bangkokban csendes vasárnap követte és bizakodó hétfő. Vasárnap a katonák és rendőrök visszavonultak laktanyáikba, részben pihenni, részben pedig számbavenni, hogy mennyi fegyvert és eszközt zsákmányoltak tőlük a piros ingesek. A kormányellenes tüntetők…..
Újabb fekete nappal gyarapodott a thai történelem. A kormányzat betartotta ígéretét és szombaton minden erejével megpróbálta feloszlatni a piros ingesek tüntetését. Mindkét helyszínen folyamatos összecsapások voltak napközben a katonák és a piros ingesek között. S amíg…..
Pukkandur 2010.04.11 22:44:47
@Veteran: Udvozlet:) egy regi ismeros egy regi nevvel :) Mikor talalkozunk ???