Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julcsiiii

39 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emma Watson iszonyú rövidre vágatta a haját. Nyilatkozata szerint így szeretne véglegesen megválni a Harry Potter filmekben alakított Hermione Granger szerepétől. Azt is mellétette, hogy ő már régóta tervezi ezt a nagy lépést, és hogy mindig is kiváncsi volt, hogy milyen rövid…..
Most láttam először az új közös dalukat youtube-on, és imááádom. Még Megan Foxékat is csípem a klipben. Azt hiszem tudom hogy lehet valakit ííígy szeretni... NNa és nektek hogy tetszik? :)..
Julcsiiii 2010.08.08 14:48:16
Robbie Williams(36) és Ayda Field(31) Szombaton egybe keltek, Rob Beverly Hills-i otthonában, mindössze (kb.)75 barát, és családtag előtt. " A szertartás nagyon gyönyörű és romantikus volt" - mondta egy benfentes a PEOPLE-nek.Ayda kontyba tűzött hajjal és fehér…..
          Robert Pattinson kizárólag házhozszállított kajákkal táplálkozik, és szerinte sosem volt olyan egészséges, mint manapság. Rob maximum egy pirítóst képes elkészíteni, plusz rengeteget utazik, és mindig idegen konyhákban…..
 ez a sorozat bemutatja,hogy az egyes "sztárok" mindig ugyanúgy pózolnak.máshogy nem néznének ki jól?:) http://freshpics.blogspot.com/2010/07/celebrity-signature-poses.htmlegy két példa erre:..
Te jó ég! Ez most tényleg igaz lenne? Rob és Kristen tényleg szakítottak? A National Enquirer értesülése szerint a Rob és Kristen között mindennek vége. "Rob végül pontot tett a kapcsolat végére. Határozott szakítás volt. Boldog volt, hogy megtette, egészen…..
Az HBO az alábbi videóban kér elnézést a True Blood harmadik évadát promótáló marketingkampány kissé eltúlzott mivoltáért, én meg ezért a hülye mondatért. A videó mellesleg nagyon vicces. ..
Julcsiiii 2010.07.19 15:35:54
Most, hogy a Twilight saga 3. része már a mozikban van, itt az ideje hogy elkezdjük várni a Harry Potter utolsó részét. A 8. rész két részben kerül a mozikban, az első idén novemberben a második pedig 2011. júliusában, méghozzá 3D-ben. Az előzetesből itélve nem lesz hiányunk…..
Michael Jacksonról évekig ment a találgatás, hogy ő akart fehér lenni vagy pedig egy ritka, különös betegségben szenved. A jelek szerint valőszínűleg az utóbbi az igaz, ugyanis nemrég egy kép látott napvilágot az első szülött fiáról. Prince Michael-ön ugyanannak a…..
Nemrég Dopman megmondta a véleményét SP-nek.. Hát... Dopman eléggé részegnek tűnik(valószínűleg az is volt, bár én nem ismerem...), De SP eléggé zavarban érezte magát.. szegény... Egyébként nézzétek meg mert nagyon nagy... Kedvenc mondat: "Mert amikor én szidalmazlak…..
Bakik mindenhol vannak, na de ekkora... és még nem is volt élő adás... Az a lényeg hogy az RTL is szólt pár szót a Twilightról és a végén nem azt mondják hogy Robert Pattinson, hanem hogy Edward Pattinson...hát, nekem eléggé feltünő...nektek nem?Itt a…..
Ha már szóba került Kellan Lutz, muszáj megmutatnom nektek ezt a képet =) Olyan cuki...Nem? - Ismét mutogatja magát, vagyis pontosabban a Calvin Klein alsóját...hatalmas lájk!-Egyébként ez nagyon durva, a vörös szőnyegen csak úgy spontán lehúzza a naciját... furi... ..
TRENDI-Pletykafal Tegnap Los Angelesben bemutatták a Twilight Saga legújabb részét, az Eclipse-t. Mint hallhattuk, rajongókból most sem volt hiány, néhányan már napokkal korábban letáboroztak a helyszínen, hogy a főszereplőkkel találkozhassanak. Hm...egyébként tényleg kezdem…..
Katy Perry új klippel állt elő nemrég... Hát sokat nem tudok róla mondani, azon kívül hogy édességben nem lesz hiány =) és hogy Snoop Doggal énekli. Emlékszek az I Kissed a Girl című slágere után sokan mondták hogy ő Madonna utódja. Hát... aki ezt kitalálta az bazi nagyot…..
Igen, rosszul áll Angelina szénája, ugyanis a Wanted című filmet folytatni szeretnék, és az első részben Angelina volt a női főszereplő. Viszont Kristen is szóba került, és a jelek szerint Ő a nyerő a szervezők számára...Sokmindenkiben felmerült hogy miért pont Kristen? Hiszen…..
Justin Bieber is próbál bedobni egy nyári slágert, mivel ebben a hónapban már 2 száma jelent meg videóklipben. Én személy szerint nem vagyok valami nagy JB fan, de a Never say Never kifejezetten tetszik. (talán azért mert kezdem megérteni az angol dalokat...=)  Na igen és a…..
Azt hiszem jól tettem, hogy nem moziban néztem meg a Remember Me-t... Egy ideig tulajdonképpen semmitmondónak is lehet nevezni, tulajdonképpen 2 majdnem átlagos ember élete. Lényegében az a típusú nyáltól csöpögő romantikus film, amiket általában utálni szoktam, de erre azt kell…..
MIZU- Gasztro Nahh, nézegettem az Origo-n a képeket a Starbucks nyitásáról. Hm, elég vegyes a fogadtatás, amit teljesen megértek. Személy szerint már régóta vártam, hogy megnyissanak, de tényleg nagyon-nagyon sokat kellett rájuk várnunk! Túl sokat is. Nna mármost nekem van egy…..
MIZU- Gasztro Nagy-nagy mosoly :)) Holnap nyit az első magyarországi Starbucks a Westendben! Huhh, kiváncsi vagyok, hogy sokan lesznek-e... én mindenképp ellátogatok oda hamarosan. Mondjuk hozzátenném, nem igazán szeretem a felhajtást. Szóval ha odamegyek, akkor nem azért teszem, mert…..
Julcsiiii 2010.06.16 12:36:08
Kikapcs-zene David Guettának számos nagy slágere van, és úgy tűnik hogy a nyarat sem ússzuk meg egy új nélkül =) legújjabb számában  Chris Willisel, Fergievel és a LMFAOval énekeli a Getting over című számát.A friss pletykák szerint ez lesz a nyár slágere. Részemről…..
Kiszel Tündét mindenki jól ismeri... hát én csak annyit tudok mondani, hogy nézzétek meg...   Kedvenc beszólás: "Körmendi Gábor szégyeld magad! Egyszer valaki úgy meg fog verni, hogy lepedőben visznek haza!" WTF??? Miért vinnék haza lepedőben.... xD nagyon…..
Kikapcs- Zene Hihetetlen, hogy most a csapból is Lady Gaga folyik, mindenki róla beszél! Durva. Durva. Durva. Íme az új klip, az Alejandro, nagggyon komoly.  Nem semmi, a Youtube-on már majdnem 5 millióan látták! Mit gondoltok, hogy tetszik? Sláger lesz? ..
Van, amikor a szöveg már túl sok, és a kép éppen elég :) Nektek hogy tetszik Rob új haja?..
Nem rég volt egy cikk az ausztráliai UFO-król. Mivel az ilyen "idegen" dolgok eléggé érdekelnek, ezért utánna jártam. Találtam egy eléggé, hihető, és megdömbentő kommentet a szon.hu-n.Íme  alex2010 hozzászólása:Az az igazság,hogy az UFO-k az USA egyik titkos…..