Regisztráció Blogot indítok
Adatok
upé

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi nap ez a mai: A momentum Mozgalom találó kérdésfeltevésével és a CEU tüntetésekkel a rendszerváltás megkezdődött. Ez utóbbival elszámolták magukat a fiúk, míg a népszavazási kérdés - bár nem a momentum sajátja - de fantasztikusan találóan lett megfogalmazva és a Fidesz elevenébe vág.…..
  Az allergia ma már népbetegség, az allergiás betegek száma évről évre nő, 400 millió embert érint a világon, Magyarországon 2-3 millió embert. A legjellemzőbb tünetek az állandó tüsszögés, orrfújás, orrdugulás, de gyakori a könnyezés, szemviszketés és a  különböző bőrtünetek is. Napjainkban…..
Délután már pedzegettük, hogy valami lesz az Apple iphone-os bemutatóján, ami akár az is lehet, hogy váratlanul megjelenik a régóta ígérgetett új lemez. Hát az lett, hogy váratlanul megjelent a régóta ígérgetett új lemez. Ráadásul ingyen, de természetesen az iTuneshoz kötve.…..
upé 2014.09.10 11:11:10
@Sallai Tibor:
gondolom, te sem ingyen ülsz és dolgozol a munkahelyeden...
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..