Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ólriszk

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hartay "hácsé" Csaba, kedvenc kortárs költőm a legsokoldalúbb honlappal és Komolcsák Dáviddal visszatér. Az átlagról ír nekünk. És szerencsére mi nem vagyunk átlagosak, és egyre többen vagyunk. És hamarosan mi leszünk talán a többség! Az átlagos balfék…..
Ólriszk 2010.04.17 17:33:29
@bruce-1: Nekem az ilyen átlag típusú merev pasim csúnyán beszólt pl ha piros volt a körömlakkom, vagy ha ki volt bontva a hajam. Az neki már ribancos volt.
Egyébként az ilyet meg kell beszélni, de az ilyen típusú fiúk nem hajlandóak, mert el kellene gondolkodniuk és kiviláglana hogy az önbizalomhiányuk miatt szólogatnak be.
Ólriszk 2010.04.17 18:45:23
@El Topo (Sgt. Elias): HÁt pl hogy szépen elmondhatta volna, hogy neki ez a stílus nem jön be, én meg szépen elmondtam volna, hogy ez nekem fontos. nem beszólogatni.
-Én csalódtam az összesben, nem megyek én már idén választani. Egyik se jobb a deákné vásznánál. Eddig mindig bepaliztak, de most nem, elég volt. Marad a Kétfarkú Kutya Párt vagy a Magyar Sörpárt, Pató Pál Párt, esetleg a Magyar Pinapárt, azok legalább jófejek meg…..
Ólriszk 2010.04.11 21:23:08
@Lenry: A Jobbik nem náci hanem szánalmas, éppen ezért vicces is. A fake-náciságukkal nincs vbaj, ha a csőcseléknek ilyen indulatai vannak, hadd csatornázzák, addig sem masírozgatnak mert azt hiszik , most majd képviselik őket "rendessen" ( persze nem). Szánalmasságuk pedig azonnal kiderül bármelyik kisfilmjüből és plakátjukból. Nevessünk rajtuk együtt! : www.youtube.com/watch?v=GKwRbyVYjtg&feature=related