Regisztráció Blogot indítok
Adatok
X-Citizen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
X-Citizen 2010.09.02 14:55:52
Sziasztok!
Én nem értem az itt hozzászólókat.
Nem járt senki történelemórára? Senki nem hallotta még hogyan kezdte működés a náci párt?!?!?
Könyörgöm...
Szálljunk már magunkba!
Én sem szeretem a cigányokat, volt jó pár gondom nekem is velük (lopás, garázdaság, zaklatás, nem sorolom) de attól még nem lágerezés a megoldás!
Attól még van cigány barátom aki napi 14-16órát dolgozik, tisztességes adófizető (jobban utálja a saját vérét mint a itt hozzászólók).
Ma a cigány bűnözőt teszik táborba, később a másképp gondolkodókat, majd a nekik ellentmondókra kerül sor, aztán majd a magatehetetlen embert eutanáziával (mert sokba kerül az ápolás), és végül a genetikai változtatással létrehozzuk az az "übermagyart"?!
Kérek minden normálisan gondolkodó embert, gondolja végig milyen rettentő káros következménye lehet egy ilyen politikai irányzatnak, gondolkodásnak.
Nagyon jó példák vannak erre, és nem is kell visszamenni a múlt század '30-'40 éveibe. Elég ha a déli szomszédainknál történtekre gondolunk (szerb-horvát-bosnyák ellentét). Mi hatást lehet elérni ezzel a fajta politikával?!
Olyan törvények kellenek, amit be lehet tartatni.
Olyan oktatás kell amiben, ha kell, megtanítja késsel villával enni, ha kell külön iskola.
Ha kell az első rossz szülő viselkedésre elveszi a gyereket és NORMÁLIS nevelőotthonba teszi, ahol az alapvető viselkedésre tanítanak.
Ha valaki (és mindegy a rassz) nem tartja be a közösség írott szabályait fel lehessen lépni ellene.
Nem liberális maszlag kell, hanem a tisztes póóógár tudjunk kihez fordulni.