Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VÁZze

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...miszerint a-tól z-ig lehetőség van az idei szezonban új bicikli elkészíttetésére. A képeken látható modell fémtisztán, összerakás előtti állapotban érkezett hozzánk egyenesen a gyártótól, amit azután kedves megrendelőnk megelégedésére csinosítottunk. Reméljük…..
VÁZze vázdizájn F A T I M A 2010.11.15 09:06:00
Bangó Margit után szabadon...forróvérú romacsaj, táncoló motívumok, harsány színek, nyugat-balkáni kavalkád...ez FATIMA személyesen!..
VÁZze vázdizájn DALMA 2010.10.13 10:26:00
Régen jelentkeztünk új munkával, de mint azt tudjuk a jó munkához idő kell :)) Megszületett a legújabb és egyben az egyik legszebb ma budapesten futó női brina. A DALMA, csak így nagybetűvel! ..
VÁZze vázdizájn párizsi divat 2010.09.24 10:13:00
Mintha egy divatlapból ugrott volna elő a legújabb megvalósult projektünk. Aki látta a CM-en nagyon szerencsésnek vallhatja magát, mert mi is csak képről láttuk a bringát, mivel amint kész lett már vitték is a rocket-ba összerakatni..hamarosan talán több képpel is szolgálhatok…..
Aki ott, volt tudja, aki nem volt, jővöre mindenképpen jöjjön ki az Andrássyra! A TELEP keretein belül mi is ott voltunk, élő vázfestéssel és pár bringánk bemutatásával próbáltuk a nagyérdeműnek bemutatni, hogy mi mit is csinálunk pontosan. Remélem, tetszett mindenkinek és…..
VÁZze vázdizájn ellopták!! 2010.09.18 10:26:00
Szomorú dolog történt a héten. A Toldiból ismeretlenek elloptak 3 kiállított vázat, melyeket gazdáik várnak vissza sűrgősen!! Az azonosításhoz képek alant. Ha valami infód van: tadehu@gmail.comReméljük, többet ilyen nem fordul elő...nagyon gáz.....
Csapatunk is fontosnak tartja az ittas vezetés elleni figyelemfelkeltést, hiszen a részeg sofőrök amellett, hogy magukra is veszélyesek, ránk bringásokra főleg azok tudnak lenni!! Bár a kapcsolatunk az autósokkal határozottan javult az utóbbi időkben, az ittas vezetők által okozott…..
Újabb izgalmas lehetőséggel bővítettük eddig is széles palettánkat, már ami a dizájn részét illeti a bringázásnak. Cangira és VÁZze. Nagyjából ezzel el is mondtam mindent, hiszen a recept igen egyszerű. A nálunk megálmodott dizájnt könnyedén és nagyon egyszerűen…..
A biciklizés a reneszánszát éli mostanában, a város telis-tele van két keréken száguldozó menő arcokkal, akik környezetvédelemből, kúlságból vagy pedig éppen praktikussági szempontból választották a drága autókkal és a borzasztó BKV-val szemben a kerékpározást. Én is…..
VÁZze 2010.08.30 13:01:19
@Friedmann Juci: Kedves Juci!
Ha élőben látnád biztosan más lenne a véleményed, de ha nem is más, biztosan sokkal árnyaltabb :)

Nézz körbe a blogunkon, szívesen veszünk minden visszacsatolást!

vazdizajn.blog.hu/
VÁZze 2010.08.31 09:12:53
@Friedmann Juci: örülünk neki nagyon, hogy azért vannak olyan bringáink, amik elnyerték a tetszésedet :) nem kell bocsánatot kérned a sok "szövegelés" miatt, tényleg érdekel minket mindenki véleménye, abból is tanulunk!
VÁZze vázdizájn pin up on road! 2010.08.30 09:29:00
Egy viszonylag régebbi adósságunkat törlesztenénk most, már ami az ex-waffenrad összerakott és a városban furikázó változatának képeit illeti! Kedves Bloggerina barátnőnk részére készült bicikli már egy ideje itt cirkál közöttünk, de most végre mi is lencsevégre kaptuk, Ő…..
Megszületett az egyik legkomolyabb városi kisgazda bicikli!!! RocketBike-os barátaink is szétröhögték magukat a projekt alatt és látva a végeredményt szerintünk Ti is ezt teszitek majd :)) Agyváltós, kontrás, őrület!!..
VÁZze vázdizájn coming soon!! 2010.08.19 09:59:00
A szüreti modell, jövő héten még több kép, már a kész bringáról!..
Úgy gondoltuk, hogy mindenképpen megér egy posztot csajbringás barátaink munkásságának bemutatása. Női és azon belül is leginkább a városi bringák építésére specializálódott társaságról van itt szó, akik egy teljesen új és friss vonalat hoztak a pesti bringakínálatba.…..
Magazinunk egyik régebbi posztjában végig lehetett követni egy váz nálunk eltöltött életútját, most a végeredményt szeretnénk prezentálni. Barokkos minták, gyönyörű vonalvezetés, szép munka! A megrendelő (Gergő) szinte végig benne volt a projektben, bár a végeredményt…..
Kedves Nagyérdemű!Szeressétek Ti is a VÁZze csapat művészeti vezetőjét :)))))A cikk... ..
Egy barátnőnknek megtetszettünk és készített velünk egy interjút a blogján...hátha találtok benne eddig rólunk nem tudott infókat! A cikk itt!..
Ez a bejegyzés egy most készülő projektünkről szól, csak szemléltetésképpen :) Homokfúvatás után a fémtiszta vázat bevontuk az első, alapozó réteggel, amire majd felkerül a végleges színösszeállítás..ez a réteg megtapad a fémen, így utána a festék jobban terül, szebb…..
Hungarian Cycle Chic Az összhang 2010.07.24 09:24:00
Ilyen, amikor minden passzol az utolsó, legapróbb részletig. Piros bandázshoz piros körmök. A fehér bicajhoz könnyed nyári összeállítás. És azok a piros tulipán-motívumok a biciklin! ..
VÁZze vázdizájn paparazzi!!! 2010.07.24 14:47:00
Ismeretlen fotósok lekapták, és a nyilvánosság elé tárták az egyik bringánk tulajdonosát út közben :)))))Az eredeti forrás itt!ismerős a bringa?? ..
Ez a váz volt az "ős" váz, amit előszőr csináltunk csak azért, hogy kipróbáljuk mire is vagyunk képesek. A pozitív visszajelzések után döntöttünk úgy, hogy belevágunk a VÁZze projektbe!Tehát ez egy kultikus darab, amit most megosztunk Veletek! Oldschool monti váz volt…..
VÁZze vázdizájn zöld SS 2010.07.20 09:46:00
A városban kiváló az egysebi, plusz ebben a színben még el is tud vele bújni az ember a margitszigeten az őt igazoltatni akaró fakabátok elől.Ez a bringa az egyik "céges" biciklink, ahol ez ott van, ott a VÁZze is! Keressétek!..
Sziasztok!Örömmel adjuk tudtotokra, hogy megállapodás született közöttünk és egy igen jónevű, hozzáértő és ambíciózus bringaműhely között.Mind a bringaépítés, mind a szervizelés vagy egyéb kiegészítők beszerzése terén nyugodtan bízzátok rájuk magatokat,…..
VÁZze vázdizájn Mi is a VÁZze? 2010.06.13 16:04:00
 A VÁZze, egyedi vázak festésére szakosodott műhely, működését 2010 tavaszán kezdte el. Célunk olyan  -kezdetben csak- bringavázak festése, melyek abszolút egyedinek számítanak a maga nemükben, senkinek nincsen olyanja, tehát sosem fogsz találkozni vele a…..
VÁZze 2010.07.15 11:07:01
@GMági: :))

jaja, mindenképpen érdekes szituáció, nekem is van egy városi SS atalám, ami párszor szembe jött velem mindaddig, amíg le nem lett festve egyedire :) a képei is hamarosan fent lesznek.

plusz azért vannak top vázak a városban, amikből lehet viszonylag sokat látni, gondolok főleg a sok PUCH lacira...
VÁZze vázdizájn CO2NTRA 2010.07.14 13:11:00
Barátaink, hogy deklarálják mennyire komolyan is gondolják a környezetvédelmet megbíztak minket egy profiljukba illő bringa elkészítésével. Egy igazi zöld "arisztokrata" született!..
VÁZze vázdizájn pin up girl 2010.07.13 19:39:00
Melinda szinte teljesen konkrét elképzeléssel érkezett hozzánk, mégpedig egy igazi 60-as évek beli ámerikai csajbringát szeretett volna magának. A színt és a karaktereket együtt találtuk ki, a végeredmény már a mi munkánk :))Reméljük, tetszik mindenkinek, a kész bringát is…..