Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tallérossy Zebulon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Tallérossy Zebulon 2013.10.19 17:13:39
A hétvégét Tokajban töltöttem, ami jó alkalmat kínált arra is, hogy néhány korábbi bejegyzésemben felvetett gondolatot és meglátást élesben tesztelhessek. Régóta, több mint tizenöt éve járok vissza erre a számomra oly kedves és különleges tájára Magyarországnak, veszek…..
Tallérossy Zebulon 2012.10.04 10:03:38
@tobias2: Volt szerencsém tegnap részt venni a bolgár Katarzyna pincészet 2011-es vöröseinek bemutatóján, a szófiai Kempinski Hotelben. Itt és most nem a Katarzyna és egy tetszőleges magyar csúcspincészet vöröseinek összehasonlítására szeretném a hangsúlyt helyezni (amiből egyértelműen a bolgár csapat kerülne ki győztesen), hanem a marketing ("jó bornak is kell a cégér") fontosságát - profi módon megszerevezett-lebonyolított esemény volt, ahol sikerült egyensúlyt találni a szakmaiság és az élvezetek között.
Kamondy Ágnes, a 70-es évek eleje óta színen lévő zenész, énekes, dalszerző, színházi ember nemrég dolgozta fel pályája első állomását, a Kolindát is megelőlegező Orfeo zenészcsoport röpke másfél évét egy formailag és tartalmilag is jelentős albumban. Ezen kívül az…..
Tallérossy Zebulon 2012.05.04 17:42:26
@Nelson M:
Nézz körül a Rock Diszkontban is (Király u. 108).