Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omaha

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az embert, sok minden mellett az is megkülönbözteti az állattól, hogy lelkének, az ösztönlény aspektus mellett, van egy isteni oldala is. A kérdés felmerül, hogy mikor költözik a lélek a testbe és mi történik vele, miután beléköltözött. A zsidó hit szerint a lélek Istennek egy „darabkája”, egy…..
Omaha 2019.09.13 12:32:21
@acycloren: "egyáltalán honnan szopták ezt az egész lélek dolgot"

Erről eszembe jut régi egy vicc:

Hittanórán: A tanárnő elkezdi magyarázni a gyerekeknek a teremtés történetét, amikor az ember teremtéséhez érnek, Pistike eszeveszetten jelentkezik. Tanárnő ismeri már, oda sem figyel, folytatja az előadást, de a kölök csak nem adja fel, majd kiesik a padból "-Tanntónéni! - Tanntónééniiii!" - Tanárnő sóhajt egyet, és mindenre felkészülten jelez a gyereknek, hogy szólhat. "Az apukám azt mondta, hogy az ember nem Istentől, hanem a majomtól származik!"
Tanárnő lassan végigméri a gyermeket, majd együttérző arccal válaszol: "Igen kisfiam, de most nem a Te családodról beszélünk."
Ma este a Tv2-n néztem a választási műsort, egy ideig. Kurva idegesítő volt Várkonyi Andika és Azurák Csabika szerencsétlenkedése. Össze-vissza mekegtek, egymás szavába vágtak, Bochkorné pedig sokszor egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni. Olyan sokszor, hogy az már…..
Omaha 2010.04.12 15:02:29
@Csöpp (the one and only): Te meg elhiszed hogy visszaszorítja Orbán a cigánybűnözést?

A Jobbik.. na az igen, ha kap (vagy ver magának) elég teret, egyébként meg senki.

Nem hiszem hogy bármilyen autonómiát osztogatna, de hogy mondta azt hallottam, ez pedig már önmagában gáz.
Amint arról már az index.hu is beszámolt: megszűnik a Mónika Show. Ennek különösebb figyelmet nem is tulajdonítottam, mert már ideje volt, hogy végre leveszik műsorrol ezt a népbutító, délutáni műsoridőben ketrecharcot közvetítő szart.   Az igazi meglepetés utána ért.…..
Az Országos Választási Bizottság elbaszta a választásokat. Órás sorbanállások vannak, ami Szigeti Péter OVB elnök szerint (a TV2-nek adott interjú alapján) az emberek hibája, mert egyszerre akartak elmenni szavazni...Vicces az is, hogy az előbb említett csatornán 15 perce azon…..
Omaha 2010.04.11 23:03:59
Jómagam az egész családommal a XI. kerületiben ácsorogtam 3 és fél órát. Röhej, de volt aki odarendeltetett pizzát, magának mert ebéd előtt akarta letudni.

A sorban egyébként irtó jó hangulat volt, mindannyian viccet csináltunk mindenből a végére, és az esti (~22ó30p) élő közvetítésből láttam, hogy az emberek kiültek az udvarra, sört-bort vittek a közeli közértekből, és elég vígan voltak.

Nem akarom bántani az ottani levezetőket, mert semmit sem tudtak tenni csak dolgoztak mint barom (azért a 15 ezerért amit ezért kapnak ennyit megtehettek), de az OVB-nek ezúton is szeretném nagyrabecsülésemet és elismerésemet tolmácsolni, hogy mekkora dilettáns egy barom banda!

Az átkéretésekről abszolút adatokkal rendelkeztek, de hogy EGYETEN épeszű istenadta sem rendelkezik annyi józan paraszti ésszel, hogy számoljon, az valami mélységesen elkeserítő, egyszersmind felháborító.

Mindezek mellett elkeserítőnek tartom, hogy velem együtt végzett fiatal közgazdász barátaim és kollégáim java semmilyen munkahellyel nem rendelkezik, mert az odahegesztett állatfajták már arra is lusták hogy bármit is csináljanak, persze a helyük akkor is stabil ha fiatal DOLKGOZNI AKARÓ NEM LUSTA emberek már a kalapjukat kell hogy egyék reggelire, hogy a vacsorára jusson a bocskorukból, mert itt kirúgni a bürokraták közül másik bürokratát nem lehet, ez Magyarország...

A komplett közigazgatásunk így működik, le a kalappal minden egyes K.K.Kurafi előtt aki a bebetonozott TB-s vagy APEH-es székében is magasról sz@rik a munkavégzésre, így tovább Magyarország!

...mindenesetre írtó kíváncsi leszek hogy fog-e valaki felelni azért mert úgy ahogy van elbazseválták az egészet, vagy söpörjük ezt is a szőnyeg alá???