Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szokeno62

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tavaly bejelentette a cégvezetés, hogy támogatni fogják az egyéni sportolást azzal, hogy kedvezményesen vehetünk igénybe "All you can move SportPass" kártyát. A kártyával több helyre is lehet menni sportolni: uszodák, konditermek, futópályák és egyéb sportolásra…..
szokeno62 2012.05.11 12:31:09
@KissCsovi: Szia Csaba!
Bocs, csak most láttam a válaszod.
Mi éppen azért jöttünk létre, hogy támogassuk a szabadidősportot, és támogatást is kapunk rá, tehát nem igaz, hogy nincs támogatva Magyarországon a sport. Azonban azt mindenképpen ki kell szűrni, hogy azokhoz jusson el ez a támogatás, akiknek erre valóban szükségük van, tehát a 8 órában foglalkoztatott munkavállalók kaphassák csak meg ezt a támogatást. Ezt úgy tudjuk csak biztosan tudni, ha a cégekkel szerződést kötünk, garantálva egy bizonyos minimum Klubtag létszámot.
A versenysportot nem mi vagyunk hivatottak támogatni, mi "csak" egy kisvárosnyi ember - 15 ezer fő- számára biztosítjuk a féláron, harmadáron való sportolási lehetőséget az ország 157 sportlétesítményében.
További jó sportolást kívánunk Neked: AYCM csapata
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..