Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sthro

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A díjat az LG viszi el, legújabb üdvöskéjével, a G Flexszel. A nyilvánvalóan masszív tudatmódosító szerek hatása alatt álló PR-csapatot feltehetőleg az "úgy belesímul a kezedbe, mintha ott sem lenne" gondolata ihlette meg amikor létrehozták ezt a filmecskét, amit látva még…..
Május 1-jén reggel a sörgyárban dolgoztunk egy kicsit, majd ellátogattunk a Tabánba, rockmajálisra. Beszélgettünk a magukat meglepetésszerűen jól érző fiatal és öreg rockerekkel. Amint a sörgyártól megérkezik a jóváhagyás, az ott forgatott anyagot is közzétesszük!…..
Kettőnégy Middle Finger Club 2010.04.12 21:03:00
Stiff Bastard Ricskó bemutatja új kezdeményezésüket A Middle Finger Club alapkövei a pina, a sör és a hangos rock ’n’ roll iránti feltétlen és önzetlen szeretet, a hazai underground legbüdösebb, legpenetránsabb szegmensének összefogása, a könnyűdrogok és kemény…..
Sthro 2010.04.13 09:45:13
Sthro 2010.04.13 09:46:17
Ritkán kap a Homár olyan levelet, ahol nem az eladókra panaszkodnak, hanem épp az eladókat kizsákmányoló főnökökre. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az eladók nem teszik oda magukat és aztán dőlnek hozzánk a felhúzott/átvert/megsértett vevők panaszai.Kedves…..
Sthro 2009.01.07 10:19:13
@sharlax: Pedig vidéken ez van, nagyon nehezen kap állást az ember és foggal körömmel kell ragaszkodnia hozzá, ha meg akar élni valamiből.
Sthro 2009.01.07 10:25:36
@lógalába: Nem, a CBA, az ABC megfordítása. Ezzel utalva a bolt jellegére.
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..