Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SevoirHUN

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Openoffice.org 3.3.0 telepítése ..
vnstat forgalom export weboldalra..
Android 3.0 Honeycomb Zenelejátszó..
Frissítés Ubuntu 11.10 (Oneiric Ocelot) fejlesztői kiadásra..
Firefox Aurora 5.0a2 telepítése..
ubuntu.hu mobil tartalom..
a5.hu/forma1 mobil tartalom..
Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal) háttérképek..
50 Cent néhány hónapja azt mondta, hogy szenvedélyévé vált a filmezés, sokkal jobban tetszik neki ez az ipar, mint a klipek világa, hiszen ott csak 3 perce van, míg egy mozis alkotásnál 90 perc áll rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy a rapper erősen azon van, hogy beküzdje magát a…..
SevoirHUN 2010.05.27 15:53:02
@bocsika007: az a fia neve amúgy, úgy tudom :DDD
Sportszerek világa Nyitány 2010.05.11 16:03:00
Kedves betérők! A nevem Gál László, és én üzemeltetem a calasport webáruházat. Ez egy egyszemélyes vállakozás nagyratörő tervekkel. Hosszú lesz az út ,de legalább sötét... Fő profilom télen a sí és snowboard cuccok ,nyáron a tenisz felszerelések és kajakok forgalmazása.…..
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság közzétette az öregségi nyugdíjasok ellátásainak összegét születési idő szerinti bontásban (pdf). Az öregségi nyugdíj a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben meghatározott életkor elérése és…..
A McLaren és a Red Bull a vulkán miatti repülési korlátozást kicselezve utolsó pillanatban rakta repülőre egyes alkatrészeit Párizsban.Mindkét istálló embereinek csütörtökön kellett volna Londonban gépre szállniuk a fontos elemekkel, csakhogy az izlandi tűzhányó kitörése…..
Csak a következő nagydíjra ígérte, de már pénteken, Kínában kipróbálja a levegőáramoltatós csatornarendszert a Ferrari, amit a McLarenről másolt.Az angolok pilótái mindenkinél gyorsabbak a hosszú egyenesekben, Shanghajban 1175 métert lehet száguldani kanyarodás nélkül, így…..
SevoirHUN 2010.04.15 22:36:45