Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whis

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barca-Real tömegbunyóba beszállt a portugál edző is, aki „gyönyörűen” a saját képére formálta csapatát. Videó!  Hajtás után a meccs jelenetei! A spanyol Szuperkupa-döntő…..
Whis 2011.08.18 13:49:42
@casee: murinnyónál a világon mindeki több és jobb látatlanban. De, a témánál maradva a két említett ember (különösen Marcelo) képes arra is hogy futbalozzon és sportemberkén kezeljen más focistákat (persze ha nem a barca ellen játszanak, és amúgy sem gyakran.)
Az említett murinnyó minden emberhez pont ugyanúgy viszonyul mint amit demonstrált tegnap Vilanovával szemben.
Itt az újabb hullámverése a szerdai BL-elődöntőnek. Volt ugye az a pillanat, amikor Busquets eljátszotta, hogy Marcelo belenyúlt az arcába.  És most kiderült, hogy a sunyi arctapogatás arra is jó volt, hogy a száját eltakarva valamit odaszóljon a brazilnak. A lelassított…..
Whis 2011.04.30 06:03:37
@ranchero: spanyol? sempre barca? mit szívsz, mert azt én is kérek.
Remek, sajnos nem beágyazható videót találtunk, amely szépen összefoglalja, hányszor segítették a 2009/2010-es BL-szezonban a játékvezetők José Mourinho akkori csapatát, az Intert. Fogalmunk sincs, hogy történhetett, hogy egy teljes szezonon át ilyen tendenciózusan tévedtek…..
Whis 2011.04.30 05:57:05
@AnjunaBosco: te meg egy ritka nagy fasz vagy
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Külön blogbejegyzésben emlékezik meg az Economist Deutsch Tamás roppant szórakoztató twitteres pályafutásáról, aminek kapcsán gyorstalpaló nyelvleckét is kapnak az olvasók a magyar nyelv csodálatos káromkodáskincséből.A mikroblogon Dajcstomi néven publikáló, 1320 követővel…..
Az okok prózaisága nem akadályozza meg a következmények költőiségét… Mérő László legújabb könyvében (Az érzelmek logikája) olvastam ma éjszaka ezt a mondatot, egy azt megelőzően hallott, csodálatos hangnak köszönhetően talán inkább lírára, semmint prózára…..
Kétfarkú Kutya Párt Cáfolat 2010.08.26 03:10:00
Elnézést kérünk, valami hiba történhetett sajtóosztályunkon, ugyanis a jövő hét csütörtöki sajtóközleményt küldtük ki most hétfőn.A hír tehát egyelőre nem igaz, jövő héten lesz az.A Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje, Victora Zsolt, elsőként gyűjtötte…..
Whis 2010.08.26 11:38:53
@bivanbi: eddig azt hittem hogy a MKKP - re szavazok, de most már látom hogy hüje voltam, köszi hogy felnyitottad a szemem
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
  A Mandiner értesülései szerint 3%-os országos feldolgozottság mellett ez az állás (elsősorban kistelepülésekről vannak adatok): 57,17% Fidesz 17,45% MSZP 17,14% Jobbik 5,64% LMP 1,95% MDF 9%-os feldolgozottságnál: Fidesz 55,03% MSZP 18,88% Jobbik 16,89% LMP 6,31% MDF…..