Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Mikor lesz már vége? 2011.04.27 06:00:00
Van egy több, mint két éve húzódó problémám, melyre eddig nem sikerült megoldást találni. Végső elkeseredettségemben, gondoltam, teszek egy próbát ezen az oldalon. 2008. december 06.: Reggel éles fájdalommal ébredtem a jobb vállamban. Azt gondoltam, hogy elaludtam, kényelmetlen…..
Niki 2011.05.09 10:31:43
@Aggie:
Köszönöm a bíztató szavakat, bár számomra így is félelmetesen hangzik. Remélem nem kell megtapasztalnom, de minden eshetőségre fel vagyok készülve. Ha esetleg mégis szükség lesz rá, írok privit, mert ezek szerint te nagyon jó orvost fogtál ki.
Niki 2014.01.02 12:41:38
Sziasztok!
Nagyon régen jelentkeztem utoljára, az elmúlt időben próbáltam nem foglalkozni a betegségemmel, meg őszintén szólva nagyon elegem lett a sok magánorvosra kiadott pénzből, illetve a rengeteg sztk-s kezelésre történő várakozási időből, főleg, hogy sorra szembesültem azzal, hogy egy lépést sem haladtunk előrébb. Most is csak azért írok, hátha van még olyan, aki véletlenül idetéved az oldalra hasonló panaszokkal, és esetleg itt próbál választ találni a problémájára. Sajnos válasszal ennyi idő távlatában sem tudok szolgálni. Érdemben ami történt velem, az az, hogy 2011. decemberében megállapították, hogy Lyme-kóros vagyok. Elkezdtem szedni az antibiotikumot, amit kaptam. 6 hetes kúra után semmi változás. Következő 6 hetes kúra után még mindig semmi (hozzáteszem, hogy az antibiotikum+probiotikum+májvédő cirka 20.000 ft/kúra árat nyomott). A 3. kúrával elértük, hogy csökkentek a fájdalmak, majd sorozatban minden újabb 6 hét eltelte után egyre jobb lett. Aztán egyszercsak megállt a javulás, és a mai napig megvan a csukló és állkapocs-ízület fájdalom. Az orvosom azt mondta, hogy sajnos a fertőzéstől számítva olyan sok idő telt el, mire felfedezték a betegséget, hogy elképzelhető, hogy sosem tudják 100%-ig kiirtani a baktériumokat. Már lassan egy éve nem szedek semmilyen gyógyszert, mert kisbabát szeretnék. Az eddigi összes leletemet figyelembe véve négy különböző szakterületű professzort kérdeztem meg, hogy biztonságos-e babát vállalnom. Mindegyik azt mondta, hogy igen. Ehhez képest egy év alatt kétszer vetéltem el. Ugyanúgy, mint a betegségemre, erre sem tudják a választ, hogy miért, mitől. Szóval jövő héttől kezdődik minden előröl, keressük a rengeteg miértre a választ, amit vagy megtalálunk, vagy nem. Az eddigi tapasztalat alapján inkább bele sem gondolok, hogy mi vár rám. Mindenesetre 01.10-én genetikai vizsgálat, aztán endokrinológia, majd sokadszorra ismét immunológia.
Ha bármi előrelépés történik, akármilyen aprócska kis fejlemény, jelentkezem és megírom, hátha valakinek segítséget jelent majd. Addig is vigyázzatok magatokra.