Regisztráció Blogot indítok
Adatok
origotomi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikában négyhetes várólista van, esélyed sincs hozzájutni a tablethez, itthon meg egyelőre folyamatos a raktárkészlet. Pontos infók nyilván nincsenek, de annyit sikerült kiderítenem, hogy megállás nélkül érkeznek Magyarországra az iPad-szállítmányok, igaz, inkább csak…..
Appleblog Itt az iOS 4.3 2011.03.09 20:57:00
Ádámmal mindketten úszással, meg hasonlóval töltöttük a délutánt, így kicsit megcsúszva számolunk be arról, hogy itt van a mobil Apple eszközök operációs rendszerének legújabb, 4.3-as verziója. Az új szoftver kijavít egy rakás korábbi hibát, ad néhány új funkciót, és…..
Na, kérem, csak nem kamuszerelem a VV Gigi - VV Jerzy liézon, itt a bizonyíték: együtt háltak, és volt egy kis gimnasztika is, bár a szereplők saját bevallása szerint a heavy (orális) pettingen túl nem merészkedtek. Becsüljük meg a dolgot, ha holnap este VV Szandika tényleg magára…..
origotomi 2011.03.04 09:44:15
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..