Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balogpeter

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnapelőtt Flash Mobot hirdetünk a VII. kerületi önkormányzat elé, a Szimpla nyitvatartásának korlátozása miatt.   Tegnap megtartottuk a Flash Mobot, ahol ott volt a Szimpla üzletvezetője, tulajdonosa, Jávor Benedek LMP-s főpolgármester jelölt és Moldován László VII.…..
balogpeter 2010.09.17 00:04:24
@James L2: nehezen :) de amíg bírja, had szóljon!
Hajdú-Bihar-Sopron megye avagy Debrecenbe kéne menni   Hajdú-Bihar és Győr-Moson-Sopron megye neve első hallásra nagyon hasonlónak tűnhet minden anyanyelvi beszélő számára. Borkai Zsolt, utóbbi megye székhelyének vagyis Győrnek (ami Győr-Moson-Sopron megyében van)…..
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
balogpeter 2010.04.11 20:07:04
@Csehszlovák Kém:
hú, azt nem tudod véletlenül, hogy a divizió 1-es vb-t adják-e a csehek majd? a vége alatt pont prágában leszek kénytelen sörözni :) és néznénk, mert remélem a szlovénok elleni meccsnek lesz még tétje! kell majd valami jó kis kocsmát keresni zizkovban!