Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginepro

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
ginepro 2010.10.26 21:56:49
@az igazi Sipi: látom :-)

na jó, ez nem mosolyognivaló, a logika és a kritikai készség hiánya rettent meg leginkább...
ginepro 2010.10.26 23:55:12
@az igazi Sipi: hát nem tudom. én attól tartok, hogy az emberek jelentős része egy kis adócsökkentésért meg banksanyargatásért cserébe sokminden felett hajlandó szemet hunyni. a népszavazásból kivett tárgykörök megtoldását vagy az alkotmánybíróság hatásköreinek ügyét nem érzik annyira húsbavágónak, hogy azt ne cserélnék be néhány jó magyar forintra, vagy egy hangzatos ígéretre a jövőbeli biztos állami nyugdíjról. azt már a többség nem rakja össze, hogy máig vizitdíjat és vagyonadót fizetne, ha az AB és a népszavazás nem lett volna, és hogy minden ilyen lépéssel egyre inkább kiszolgáltatja magát akár egy újabb vagyonadó-ötletnek akár valami sokkal rosszabbnak.
ginepro 2010.10.26 21:48:55
@Kivlov: akkor mi is a bajod Hagyóval és a többiekkel? így már tényleg nem értem.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
ginepro 2010.04.11 23:57:02
@zeee: nem volt homogén csoport, csak a végére maradt az. a fiataloknak jó buli volt, mi egyszerűen már nem voltunk ilyen kitartóak. többen pedig napközben többször is visszanéztek, hátha rövidül a sor. ennyi. mélyen felháborító az ügy, de nem úgy, ahogy ezt most láttatni akarják. ez sajnos pusztán egy az összpárti szakmai-jogalkotási inkompetencia megnyilvánulásai közül (akár úgy, hogy ha esetleg még volt is a szabálymódosítás mögött valami alantas megfontolás, amit egyelőre nem látok, ezt senki sem szűrte ki). azt figyeld inkább, ahogy a felelősséget mossa el mindenki. sajnos nálunk még egy ilyen eset sem szól elég nagyot. el lehet intézni olyan mondatokkal, hogy milyen szép is a választók kitartása.