Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BenceRAP

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Nem tudom, ezt most illik-e ide beraknom, aki írta, és ezt most olvassa, ne vegye személyes sértésnek.Amerika titkos hadműveletei:egy hiba van FreddyD!amikkor a bush mongya hogy harcolnia kell van rajt sisak de amikor mongya hogy nem kap sisakot már nincs ssisakHa már itt vagyok, és még…..
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..