Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Té.Gé.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani csomagba 2 természetképet is beválogattam, eddig ilyen még nem nagyon volt. A már megszokott non-figuratív kép mellett egy helyes csajszit is tölthettek...
Té.Gé. 2010.05.19 14:43:22
Mondák A fehér ló mondája 2010.04.20 11:10:00
Árpád vezér és nemesei hallottak Pannóniáról, hogy a legjobb föld a világon sehol sincsen, ezért közös elhatározással elküldtek egy küldöttet, név szerint Kusidot, hogy az egész földet szemlélje meg, és a föld lakóit kérdezze ki. Amikor Kusid a mai Magyarország közepébe…..
Gondolom mindenki emlékszik még a február 28-án, Magyarország felett átszáguldó, majd valahol Szlovákia légterében felrobbant meteorra. Nos úgy tűnik, nem mi vagyunk az egyetlenek, akiket mostanában ilyen égitestek látogatnak, mert tegnap hasonló égi jelenséget rögzítettek…..
TV bakik BTV Sulisokk 2009.11.13 16:36:07
Ez talán kicsit gyengébb mint az eddigi felhozatal, de azért lehet rajta derülni rendesen :D  ..
Bizonyára hallottál már az Agykontrollról. A legtöbben annyit tudnak róla, hogy van valami köze az alfa állapothoz, és kész.De mire is jó az Agykontroll, és az alfa állapot?Az agykontroll lényege, hogy agyadat jobban ki tudd használni. Agyunknak csak néhány %-át használjuk, és…..
Régebben egy futárcégnél dolgoztam. Szerettem a munkámat, bejártam az országot, nem volt mellettem ideges főnök aki 5 percenként lecsesz valamiért, lényegében csak kocsikáztam egész nap. Az alapbérem sem volt rossz, és borravaló is akadt. Volt pár alkalom ami elég extrém volt, a…..
Nemrég olvastam egy Deák Bill interjút, melyben a Király aztmondta, hogy idén nem lesz új album, azonban könyv és film várható. Többet nem árult el, azonban régebben egy másik interjúban azt olvastam, hogy készül róla egy "Bill 60" nevű film, ami az ő életéről,…..
               Azok kedvéért akik nem kezdték el az összeszerelést, hátha meghozza a kedvetek!..