Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Navégre

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
Navégre 2010.04.13 09:11:34
@lüke:
Sztem az LMPnek semmi érdeke nem fűződik a szocikkal való együttműködéshez. A Fidesz 2/3 megakadályozása úgyis reménytelen, viszont ezzel a húzással rögtön hitelüket vesztenék.

Fejebb írták, h a hatalmas Fidesz frakció egybentartása is problémás lehet (bár sztem elég fegyelmezett az a párt), akkor kell egy kis segítség. Ilyen esetben a Fidesz számára kézzelfekvő az LMPvel megpróbálni az együttműködést, így tudja saját hitelességét megőrizni, és a törvények legitimálásához is jól jönne a Lemp támogatása.

Erre a szerepre akkor van lehetősége a Lemp-nek, ha most nem borulnak össze a szocikkal.
Akik - hozzám hasonlóan - már nagyon várják a vasárnap estét, amikor végre elindul az adatok özöne, és értelmét veszti minden korábbi ködszurkálás, azok számára a napközbeni részvételi jelentések is értékes információnak számítanak. Önmagukban azonban ezek a…..
Navégre 2010.04.11 17:00:15
@Ordnassac:

Fura lenne. Ezt MÁRC 19-ig jelezniük kellett a nem otthon szavazóknak. És nem számítottak rá... Tudták. Vagy ha kicsit is fel akartak volna készülni rá, utána tudtak volna nézni.
Navégre 2010.04.11 17:07:37
@Ordnassac: Akkor rosszul tudtam. Márc 19 lehet, hogya külföldön szavazásra vonatkozó határidő volt.
Deamúlt évi adatok akkor is rendelkezésreáátak, ésahhoz képestnem változott sokat az igény (ha jól értettem).
Navégre 2010.04.11 17:12:22
@mrs. white: Ezt nem értem én se. Tudták, hogy múltkor több szavazókörben oszlottak meg az igazolásosok. Mit gondoltak, ha egy helyre kell menniük, kevesebben lesznek?

Tudja valaki, hogy hogyan "lett ez átalakítva"? Konkrétan az érdekel, hogy a szocik toltak-e így ki az elkötelezett szavazókkal?
Elérkezett az első forduló előtti kampány utolsó napja. Alapvetően három nyitott kérdésünk maradt, ugyanaz a három, mint hetekkel korábban: (1) lesz-e a Fidesznek kétharmada, (2) ki lesz a második, az MSZP vagy a Jobbik és (3) a három biztos bejutón kívül van-e esélye az LMP-nek…..