Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k család

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„-Jelen!-kiáltott  Alice  De izgalmában elfelejtette, hogy az utóbbi percekben mekkorára nőtt…..” ….hát, bizony így vagyunk ezzel mi, 35 éves Alízok! Főleg, ha anyák napja közeleg, főleg ha távol élünk attól az embertől, aki a Világon az…..
Aliszka csodaországa Hé!....Víz! 2010.04.17 19:57:00
Na, de nem egészen úgy, ahogyan te azt elképzelted. Fürödni indultál, ahhoz képest  befürödtél? Megnyugtatásod érdekében közlöm veled, egyetlen beavatottnak nem volt arról szemernyi kétsége sem, hogy egészen jól fogadod majd ezt partizánszerű elterelő hadműveletet.…..
Aliszka, ha kedve tartja, világsztárokkal cseveg az utcán... Erről az elképesztő bulvárcsemegéről csak itt  a csodaország blogon olvashattok! Április 16: 1972-ben ezen a napon indul  el az Apollo űrhajó. 2003-ban Magyarország aláírja Athénban az Európai Unióhoz való…..
 "Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit".            "A testvér olyan valaki, aki sosem engedi, hogy elfeledd az őrült dolgokat, amiket tettél." Ez bizony nem közhely, nagyon is…..
Mégtévesztő a cikk dátuma. Kérem, ne vádoljon senki szándékossággal, hogy éppen április elsején, azaz a bolondok napján tettem fel ezt zenés köszöntőcsokrot. Magam sem látok összefüggést, csupán nem szerettem volna kifutni az időből. Remélem, meggyőző vagyok... E jeles…..
k család 2010.04.11 11:15:14
k család 2010.04.12 08:30:42
A mai kor embere gyakran  kénytelen nemcsak munkahelyet, olykor még szakmát is váltani élete során. Alíszka - lévén sokrétű személyiség - eddigi 35 éve alatt már több munkakörben kipróbálta magát. Bárhol is dolgozik, a mottója ugyanaz: Legyen az bármi, te végezd a…..
A mai választásnak nagy a tétje. Úgy gondolom, mindenkinek el kell mennie szavazni. Ezen a pár percen múlik, hogy merre haladunk a jövőben. Azt mondják a nagyokosok, hogy a kis pártokra leadott szavazatok elvesznek, nem érdemes oda voksolni. Fókuszáljunk a legnagyobbakra!  Hát…..
A szépség olyan, mintha gazdagon születne az ember, és fokozatosan elszegényedne. Bizony igaz, nagyon is múlandó, emellett másképp fest férfiak és nők esetében. Úgy tartja a mondás, a nő olyan, mint egy költői hasonlat - ha szép, az sem baj, hogy semmi értelme. Hát persze, ez…..
  Csodaország lakói ma izgatottan ébredtek. Hatalmas lelkesedéssel töltötte el őket annak a tudata, hogy ez a nap más mint a többi. Nyuszi megkereste a létező legmosolygósabb virágokat, majd kitárta a kaput és arra várt, mikor jössz már végre... Ma a te tiszteletedre…..
 Valahol egy messzi galaxis fémtelepén egy igazi unikum rejtőzik a bálák árnyékában. Kedves alkoholista barátaim, ez a hír nem nektek szól. Szóval hiába láttok magatok előtt egy rakat nonfiguratív fémhulladékból és egy letisztult gömb formájú, zöld üvegből álló…..
Aliszka csodaországa Aliszka kvíz 2010.04.01 17:52:00
Na, a következő poszt nem is annyira az ünnepeltnek szól, hanem a rajongóinak, imádóinak, tehát mindenkinek. Itt az alkalom, hogy leteszteljétek, mennyire ismeritek őt. A maximális pontot elérők jutalma egy vacsorameghívás az ünnepelttől, valamint egy róla készült exkluzív,…..