Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xdgabixd

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Jön az NHL 11 2010.06.16 17:59:00
Június 14-én Los Angelesben elkezdődött a négynapos Electronic Entertainment Expo,  más néven az E3, a világ egyik legnagyobb videójáték-kiállítása. Természetesen jelen van az Electronic Arts is, amely bemutatta következő jégkorongos játékát, az NHL 11-et. Nagy…..
xdgabixd 2010.06.17 15:24:45
MTK Meteor néven vág bele az utánpótlás-nevelésbe a kék-fehér egyesület legfiatalabb szakosztálya, amely 1975-ben megszűnt, most pedig újjáalakult. A szakosztály elnöke Palotás István, a pesterzsébeti jégcsarnok létesítményigazgatója lett. Szeptemberben több…..
A Ferencvárosi TC néhány év szünet után visszatér az EWHL-be. A női EBEL-be felvették az FTC-t, az induláshoz szükséges engedélyt az MJSZ is megadta, erről Csabai Gábor szakosztály-igazgató tájékoztatta blogunkat. A férfiakról is vannak híreink. "Komolyan vesszük a női…..
Lesz magyar–román közös bajnokság a 2010/11-es szezonban – erről döntött hat magyar és két erdélyi csapat a hétfői ligaülésen. A résztvevők száma és a sorozat neve még nem biztos, azt viszont kőbe vésték, hogy a nevezési határidő július 6. Változott a…..
xdgabixd 2010.06.07 18:26:25
@kerusz: köszönöm a választ.:)
A Vasas Bp. Stars mindenképpen indít professzionális felnőtt csapatot a következő szezonban, tájékoztatta blogunkat Kangyal Balázs klubmenedzser. Kijelentette, a káposztásmegyeri csapat a Mol Ligában kíván indulni. Hogy a magyar rekordválogatott 41 évesen is profi jégkorongozó…..
A nemzetközi szövetség arról tájékoztatta a tagországokat, hogy bár május 7-én lejárt a 2011-es világbajnokságok rendezésére kiírt jelentkezési határidő, azt május 20-ig meghosszabbítja. Kiderült, hogy a divízió 1 azon csoportjára, amelyikben hazánk szerepel, egyelőre csak…..
xdgabixd 2010.05.13 19:01:48
@jegib: :).Ez jó.
2010 áprilisát soha nem fogom elfelejteni. 14-én megszületett az első unokám, 15-én az Asiagóval olasz bajnok lettem, 23-án pedig feljutottunk az A csoportba a szlovén válogatottal. Most azonnal haza kell telefonálnom a feleségemnek, vásároljon egy lottószelvényt, mondta John…..
xdgabixd 2010.04.27 18:08:44
@FAGyis: Igen mert a második harmadban a bírók döntöték el a meccset és szerintem ez igy nem nagyon van rendjén.De majd jövöre Pesten talán nekünk is lessz ilyen hátszelünk.Hajrá MAGYAROK!!!!!!!!!
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
Nagyon becsülendő 4-2-es győzelmet arattunk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság nyitómeccsén. Mérkőzésen belül folyamatosan és sokat javult a magyar válogatott teljesítménye, mert az első harmadban mutatott indulósebesség kevés volt a Dél-Korea elleni sikerhez. Az…..
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
xdgabixd 2010.04.11 08:39:40
@potocsi: Szerintem azért volt ilyen kevés nézö mert elszúrták a jegyárakat.Nekem 4000ft volt a jegyem.Tavaly csak 990 azért ez jelentös külömbség szerintem de talán ma többen kijönnek a Norvégok ellen.Hajrá Magyarok!!!!!!!!!