Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kis_csaj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barátom egyszer azt mondta, hogy azért nem érzem rossz embernek magam, mert azok, akik körülvesznek nálam is rosszabbak, így hozzájuk képest jó vagyok. Ő egyébként az egyetlen akitől kivétel nélkül, mindig eltűrtem ezt a stílust. Gondolkozás nélkül patkányozott le egy-egy…..
Egy kommentben felhívták a figyelmem arra, hogy ha éppen index címlapos a blog, az emberek nem fogják csak az én kedvemért elolvasni az összes korábbi blogbejegyzést és kommentet, hogy utána ne kérdezzenek hülyeségeket nagyjából be tudják tájolni, kik írogatják a blogot.   Ivonn: Húszas éveimben…..
Huszonéves unokahúgom mesélte, hogy barátai, akik 3 éve egy párt alkotnak, és 27 évesek – eljegyezték egymást. Ez még önmagában nem nagy hír, de a reakciók mégis érdekesek. A baráti kört meglepte a hír. Vajon miért? Egy három éve együtt járó, harminchoz…..
kis_csaj 2011.09.25 11:04:28
@Ezt Zsófi mondja:: 20 éves vagyok.
És fiatalságom ellenére büszkén mondhatom, h sikerült 2éve önállóvá válnom. igaz, albérlet de az enyém és eltartom magam. És néha ha néha vért izzadva is de megteremtettem magamnak egy fix egzisztenciát.
kis_csaj 2011.09.25 12:03:16
@Ezt Zsófi mondja:: Köszönöm. Igen , meg lesz! azért csinálom. Most megküzdök, h pár év múlva ezeket a tapasztalatokat hasznosítsam. Én már most is szeretnék családot, de úgy érzem muszáj még várnom pár évet még nem tapasztaltam annyit, h maximálisan felnevelhessem.
kis_csaj 2011.09.25 20:24:25
@Almandin: Engem 1 éve egy buliban hozott össze az élet a mostani párommal. és amikor utána következendő napokban kiderült , h ovis társak voltunk, és addig 2 utcával odébb lakott tölem. azóta elköltöztem albérletbe. de BÁRMIT meg tudunk beszélni. Ő elötte 3 komoly kapcsolatom, szerettem és szeretem is őket mind máig. De ami a jelenlegi párom és köztem lévő érzelemnél egyik sem volt erősebb. Nem olyan rég történt egy olyan esemény amit isten adja h senkinek ne kelljen átélni. SOHA nem féltem még ennyire, h elveszítem azt akit szeretek!