Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dh1

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vád: Jelentős anyagi kárt okozó foglalkozási körben elkövetett hanyagsággyanúsított: John O'Briannyomozó: Patrik Hagel hdngy Az ügy kulcskérdése: A szonda kiröptetése előtt jelezett-e kullancs fertőzést a CT ellenőrzés, vagy sem. A gyanúsított a nyomozóhatóság kérésére újra futtatta az ellenőrző…..
... villámposzt fog következni ismét. Sajna elég sűrű hetem volt, elfelejtettem kitenni, hogy ismét rendelhető  az AMIGA MÁNIA számaiból papír változat. Kis példányszámú időszaki kiadványról beszélünk, így az ára ezt tükrözi, önköltségi... Mindenesetre aki van…..
dh1 2012.06.02 12:54:13
...két bejegyzéssel ezelőtt írtam, hogy szétszedtem a B2000-et, mert nem szerettem volna tovább halogatni a hengerakkumulátor kioperálását. Észleltem, hogy a (joystick kezelésére szolgáló) Com2 portja egyrészt csúnyán néz ki, másrészt egyáltalán nem működik. Ahogy az már…..
dh1 2012.03.22 11:02:43
Pista fantasztikus új kifejezéssel gazdagítja az ornitológus-harcművészet szótárát: a kárvályfogásból szállóige lesz, az fix. Akármilyen is az új B-Klasse, vásárolni és népszerűsíteni nemzeti kötelességünk, ha ugyanis ki szeretnénk növekedni magunkat az unortodox gödör…..
IDDQD Bezár a PC Guru 2011.07.08 13:56:00
Úgy tűnik, most már hivatalos, amit a zuhanyhíradó suttog pár hete: a német Motor Presse kiadó megelégelte a veszteséges működést és kivonul Magyarországról, pár magazinját átveszi más cég, párat meg bezárnak. Utóbbi kategóriába esik a PC Guru, az egyik legrégebbi magyar…..
Gaál Gyöngyi jobb, mint Kassai Viktor. Legalábbis abban, hogy már számtalan FIFA rendezvényen fújta a sípot a női mezőnyben, idén pedig második női vb-jén is dolgozhat. De lehet, csak dolgozhatott, mert most akkorát hibázott, hogy ezt kabarénak kell hívni. VIDEÓ!  Történt…..
IDDQD Epikus kapcsolgatós 2011.05.13 00:46:00
Eredetileg arról a 332,5 tonnás, 720p felbontás megjelenítésére képes LED-falról akartam írni, amit valami versenypálya mellett állítottak fel egy autóversenypályán, valahol az USA-ban, és bár a későbbiekben arra pazarolják majd, hogy visszajátszásokat, meg hasonló, játékos…..
IDDQD Iszik és vezet 2011.04.17 09:39:00
Bemutatjuk a világ vitán felül legjobb játékgépét, egyben az "ilyen kérünk karácsonyra" listánk aktuális éllovasát, az Octane 120 Pro Beer Arcadce-et. A Dream Arcades nevű, játéktermi gépek építésére specializált cég gyártja, 6000 dollár plusz szállítási…..
A Heti retróban néha előfordul, hogy nem találok elég háttérinfót az általatok megszavazott játékról, mert az csak a mi régiónkban volt kultikus siker (mint a Defender of the Crown, aminek ugye magyarok készítették el a spectrumos verzióját). Ilyenkor jobb híján arról szoktam…..
Egy különösen szigorú amerikai szövetségi törvény miatt akár 15 évre rács mögé kerülhet Marvin Wimberly, egy játéktermi automatákat gyártó és szervizelő orlandói cég alkalmazottja, mert megbuherálta a cég játékgépeit.Marvinnak, mint az elromlott gépeket megjavító…..
dh1 2011.03.02 17:56:05
@Adani: rosszul tudod.

Az A320-as azert ment az erdobe mert az autopilot a leszallashoz volt beallitva, a pilota at akart startolni de elfelejtette deaktivalni az autopilota rendszert. Hiaba adta ra a max teljesitmenyt a gep a fak koze rohant.

Semmi koze nem volt hibas berendezesekhez ... szimplan a mernokok nem vettek szamitasba ezt a lehetoseget ...
IDDQD Heti retro: Stunt Car Racer 2011.02.03 17:00:00
Akik a Stuntsra gondoltak, amikor a múlt heti Worms-poszt alatt megszavazták a Stunt Car Racert, azok most kicsit csalódottak lesznek, ugyanis az SCR egy másik játék, bár egyes elemei valóban hasonlítanak kicsit a Stuntshoz. Míg azonban a Stunts már a kilencvenes évek játéka, amit…..
Engem meg már megint a rosszullét kerülget, mint mindig, amikor azt látom, hogy kedvenc platformomat megerőszakolják sliccből, szárazon, hátulról. Az abúzust most a Commodore USA nevű cég követi el, akiről már hallhattunk idén, Phoenix néven akarta piacra dobni ezt a borzalmat, de…..
Két napon belül volt egy tipikus, hol együnk és egy tipikus, hol ne együnk élményem. Kezdem az utóbbival: épp egy videót forgattunk, összesen húsz percünk volt ebédelni, és nem nagyon volt más lehetőség a közelünkben, csak egy McDonald's. Leírtam már párszor, hogy alapvetően…..
Bokros teendőink miatt a héten valahogy elmaradt a játékcsajrovat, ezt pótoljuk most egy olyan témával, amit csak hétvégén és 18-as karikával merünk kitenni: pornófilmek, amiknek valamilyen videojáték adott ihletet. (Nekünk meg a Destructoid hasonló témájú válogatása adta az…..
IDDQD Adios, Amiga! 2010.11.03 11:21:39
Eladó a húsz évvel ezelőtt (huhh, belegondolni is rettenetes) minden gémer vágyálmának számított Amiga gépek márkaneve. A maga idején igen népszerű, és magyar pénztárcához mérten rettentő drága gép évekkel előzte meg a korát, olyan dolgokat tudott már a nyolcvanas évek…..
Nem fogunk minden egyes célba ért nyereménytárgyról külön posztban megemlékezni, de a C64 DTV-ről muszáj. Ezt az eBay-nyereményjátékunkon nyerte András, akit nagyon irigyeltünk ezért. A cucc ma már szinte beszerezhetetlen, András példánya (ami ráadásul bontatlan példány volt)…..
Belsőség Dezső a műtőasztalon 2010.10.03 07:49:00
Először is, magyarázattal tartozom. Amikor normálisan autót veszek, legalább három, de inkább tíz kocsit meg szoktam nézni élőben, mindezt annak ellenére, hogy impulzív vásárló vagyok. A legdrágább kocsi, amit vettem, 850 ezer forint volt, és a szívinfarktus kerülgetett, amikor…..
„A Nevem Larry. Larry Laffer” – ezzel a James Bondot idéző nyitómondattal indulnak a játéktörténelem legviccesebb csajozási kísérletei, és általában katasztrofális eredménnyel végződnek. Larry helye kétségtelenül ott van a legjobb játékkarakterek panteonjában…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Nigella 2010.09.13 13:11:37
Azt ugyan nem tudom, hogy mennyire lehet megtanulni főzni a segítségével, de hogy enni úgy tud, mint senki más, az egészen biztos. Nigella Lawson ráadásul előttünk gömbölyödik, ami igazi kis valóságshow-t varázsol a műsoraiból. Csokinyalás előtt ilyen volt:Ilyen lett:Persze így…..
dh1 2010.09.15 01:21:49
Akar valaki egy jó kis 10 megás merevlemezt 3398 dollárért? Esetleg egy 16 bites erőgépet? Két byte jobb, mint egy! Ilyen és ehhez hasonló régi hirdetéseket rejtő linket küldött olvasónk, Sam.Joe. Ez például a hatvanas évek elejéről származik. Az a betűtípus! Az a ruha! Ez…..
Valamilyen érthetetlen okból úgy döntött néhány kísérletezőkedvű figura, hogy áttölti a MacBook Air tartalmát egy billentyűzetbe, ahogy a véres rizst szokták disznóbélbe. Pontosabban fogtak egy átlátszó műanyag házat, akkorát, amit pont el tud fedni az Apple wireless…..
Varánusz A verseny halála 2010.07.25 17:25:00
A Forma-1 ismét a legsötétebb korszakát idézte föl a mai futamon. Versenyzés és küzdelem, előzés és bravúr helyett ismét a csapatutasításé volt a döntő szó. Főszerepben természetesen a Ferrari, két versenyzőjük, és a dilettáns, aki valahogy még mindig csapatvezető…..