Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanacstag

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal "internet-szakértőként", Google vs. Kína és online szólásszabadság témában. Megint nagyon korán kellett felkelni, de megérte, mert a váróteremben megismerkedtem Farkas Bertalannal :)..
A kormányzat, miután kudarcot vallott a Közbeszerzési és Közérdekvédelmi Hivatal felállítását célzó terve (amely lehetővé tette volna, hogy a jelenlegi kormányzó erők által az utolsó pillanatban, 2010 februárjában több évre megválasztott hivatali elnök részéről…..
tanacstag 2010.04.10 14:58:44
Szerintem a bloggazda nem pártkötődésű, illetve majd kiderül hamarosan(ebben egyetértek),de például arra is kíváncsi vagyok, hogy meghagyja-e a kommentemet...:)
A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (MeH háttérintézmény) KIJÁTSZOTTA egy aljas és etikátlan csellel Oszkót:
www.mno.hu/portal/705277 és www.vg.hu/gazdasag/nem-koltott-a-kormany-48-milliardot-szamitogepekre-311859
Miért érdekes ez? Mert Oszkó (lehet szeretni vagy utálni, de nem pártember), míg a közbeszerzési igazgató nagyon is az: www.mno.hu/portal/582282 (eredetit lásd: Kende - És, illetve Rádi - HVG). Ugye, a két orgánumra nem lehet mondani, hogy jobboldali kötődésűek lennének? De mégis megírták, hogy a Fekete család tradicionálisan választási csalásból él. Akkor, ha ez a Fekete Roland a magyar közvagyon "őrzője" mit vár ez az ország, mit vár Oszkó, és mit várunk mi elhivatottak?