Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nestealemon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
nestealemon 2010.06.23 22:32:07
@Uncle_Jay:
Oldják meg. Más telóknál eddig nem volt ezzel problémám.

@norbi2k: Én a jövőről beszéltem, amikor egy plaform válik majd egyeduralkodóvá. Ez szinte törvényszerű, gazdasági kényszer.

"Akkor ha világos, mi köze a telefonnak ehhez? ..."

Az, hogy a telefon gyártója lefekszik a szolgáltatóval és megcsalja a vásárlóit.
nestealemon 2010.06.23 23:01:35
@norbi2k: Az MS ebbe már nem fog beleszólni. A Win phone 7-nél sikerült az iphone összes negatív tulajdonságát átvenni. :) Azt hiszik, hogy Apple-t játszhatnak.
nestealemon 2010.06.24 16:13:44
@Szeka: Lennie kell egy hatarnak az uzleti eletben is, amit nem szabad atlepni. Van amit a jog tilt (pl kartellezes) es van ami csak nem etikus. Az Apple praktikai az etikai hatart jocskan tullepik sot talan a jogit is. USA-ban az FCC es az FTC is vizsgalodik ellenuk.

Az autogyartonak jo oka (technikai oka) van arra, hogy megszabja a hasznalhato alkatreszek, motorolaj, stb tipusat, mert egy autot nem megfelelo szervizelessel, alkatreszekkel nagyon konnyu fizikailag elrontani. Egy szamitogepet viszont szinte lehetetlen. A legrosszabb esetben is csak a oprendszert kell ujratelepiteni es minden a regi.

Az internet szabadsagat eddig elsosorban a VoIP es a Google Voice kitiltasaval korlatozta.
A Flash valoban nem mukodik mindenhol tokeletesen. Remelhetoleg mas, nyilt szabvanyok atveszik majd a helyet. Azonban akar tetszik akar nem, ma a netes tartalmak (videok, jatekok) jo resze Flash alapu, tehat igen is lehet van ra igeny. Ha Steve Jobs utalja az Adobe-t, rendben van, arulja Flash nelkul a telefonjait. De mi az, hogy nem engedi be? A keszulek nem az o tulajdona, hanem aze, aki megvette. Az ove kell hogy legyen a vegso szo, hogy hasznal-e flasht vagy nem.

Semmi baj nem lenne az Appstore-ral, ha alapbol csak az onnan lehetne telepiteni, de lenne valahol egy rejtett kapcsolo a rendszerben, ami feloldana a korlatozast es egy halalfej kisereteben figyelmeztetne a kulso programok telepitesenek kockaztaira. Ez semmit nem venne el a hasznalhatosagabol.

En is azt tartom legvaloszinubbnek, amit te mondasz. Az Apple jo esellyel ugy fog jarni a Google-lel, ahogy anno a Microsofttal. Elnezve azonban az Apple termekek nepszeruseget ez meg egyaltalan nem biztos. A Google is kovethet el sulyos hibat az Androidnal.
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
Hát nem tartott sokáig, bár az Apple nagyon rajta van ezen a zárt rendszer-tematikán, körülbelül 27 másodpercig bírja az atombiztos védelem, aztán szétnyitja combját minden eszköz, akár egy szajha a bordélyházban. Kezdődött az egész az iPád 3.2-es szoftverével, amiről a…..
nestealemon 2010.04.10 12:27:07
@mukinyúl:
Szerintem senkinek nem lenne semmi baja a korlatozasokkal, ha garvesztes nelkul meg lehetne oket kerulni. Tolem legyen alapbol letiltva, de legyen egy kapcsoló valahol a beallitasok kozott, amivel engedelyezni lehet. Ezert buzlik az Apple, amikor a felhasznaloi elmenyre hivatkozva tiltja ki dolgokat.