Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerob

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 " Az Őrség a tíz legdinamikusabban fejlődő turisztikai desztináció egyike Európában" olvasható a magát az Őrség honlapjának nevező oldalon. Márciust írunk, és a programok menü alatt a tavalyi programok között lehet mazsolázni, vagy elmeregni azon, hogy biztos…..
Ma reggel a felsőszölnöki polgármester levele várt delejezett küldeményeim között. A kapott információkat szeretném megosztani. Kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánok mindenkinek. A bejegyzés alján található link tartalmazza a FONTOSABB PROGRAMOKATA SZENTGOTTHÁRDI…..
Felsőszölnök Nem engedem... 2011.01.31 17:02:00
 Ez a bejegyzés két okból született.  Az egyik, hogy sok minden történt, és sajnos nincs most időm mindent leírni, így kárpótlásul teszem fel ezt a pár képet. A másik, hogy azért sem hagyom, hogy elvegyék a Felsőszölnökkel kapcsolatos jókedvemet. Többé nem…..
 Régen jelentkeztem, ennek az egyik oka az volt, hogy felsőszölnöki barátaimmal – a keménymaggal, kivel másokkal J - Erdélyben jártam. Korábban sokat jártam Erdélyben. Még a Ceauşescu diktatúra alatt kezdtem. Hátizsákban élelmiszert, gyógyszert, infúziós készletet,…..
Felsőszölnök Számadás. 2010.12.27 13:53:00
 Számomra megpróbáltatásokkal teli, nehéz évek zárulnak le december 31-én. Az év, még márciusban, végre elhozta számomra, az elsöprő győzelmet, egy évek óta dúló, gusztustalan háborúban. A becsület és az igazság győzedelmeskedett, a hazugság, a gyűlölet és a…..
December kilencedikén megszületett új családtagunk. Dorka régóta szeretett volna már egy kutyát, és ennek én voltam a kerékkötője. Aztán megtaláltam azt a viszonylag ritka fajtát, amelybe azonnal szerelmes lettem. Mielőtt végleges elhatározásra jutottam volna, az összes…..
 Reggel Mariannal Felsőszölnökről beszélgettünk. Szóba került a távoli jövőt illető, nagy fába vágjuk a fejszénk elnevezésű tervünk, és a hétvégi munkák is, így a 7,5 tonna zúzalék is … és ekkor megcsörrent a telefonom:Pesti ember, hogy akarod ezt elteríteni?…..
Egyszer volt, hol nem volt… Hosszú keresgélés után januárban lesz 2 éve, hogy vettünk egy házat. Egy házat, amit feledni akartak, amiről lemondtak. Egy olyan házat, amelyről ha elmondtuk, hogy milyen lesz – a végére még nem értünk – akkor azt a választ kaptuk,…..
Mindenki elnézéset kérem, de rosszul volt a kommentezés beállítva, és rossz emailre mentek az üzenetek is, így nem láttam azokat. Pótolom az elmaradást:Messzenéző MinyonNem írtad, hogy hova került, de őszintén szólva ezt nem érem az egyházban: ha valahol egy pap sikeres és…..