Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragna

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Ragna 2011.02.16 15:33:47
Egyértelműen Frank Klepacki...

2 kedvencem tőle:
Grinder 2
www.youtube.com/watch?v=sobZprOcfkw
Hell March 3
www.youtube.com/watch?v=6nFKPVfDrgU

Hatalmasakat alkotott a Red Alert 3 előtt is, de ennél... leesett az állam, amikor meghallottam a metal és a szimfónikus zene egyvelegét. Ez az ember egyszerűen egy zseni.
IDDQD 7500 négyzetméter 2010.11.25 08:20:00
Van Pekingben egy pláza (igazából inkább egy sétálóutca, amit befedtek, mert mi az nekik), a neve The Place, ennek a plafonján van a világ egyik legnagyobb lcd kijelzője, kicsit nagyobb, mint egy standard focipálya, laza 7500 négyzetméter, 250*30 méter, vagyis ha jól számolom, a…..
A Call of Dutyt lehet nem szeretni, az új részt az Infinity Ward-féle botrány miatt különösen - de ettől még a hétvégén fellőtt reklámszpot simán zseniális.   ..
Ragna 2010.11.08 12:18:57
@Cadaver!!: Hát, ahogyan elnéztem pár multis videót youtube-on... nem sokban különbözik az MW2-től. A legrosszabb hogy még mindig a málnapuncs fröccsen a képernyőre, amikor eltalálnak... :/ (tudom, hogy ez nem csak a multiban van így... de ezzel a minimális dologgal kezdhetnének valamit.)
Ragnarök blogja Vers III. 2010.04.25 01:06:00
A fényKacskaringós szerpentinek,Mindenfelé vezethetnek.Utadat beviszik az alagútba,Ahol látásod elég kurta.Sötétségben tapogatózol,Majd istenedhez fohászkodol.Jajj istenem vezess ki innen!S egyszercsak összeomlik minden.Kétségbeesel és nem cselekszel,Levegőért kapkodsz és…..
A videót a mai nap találtam és abszolút megfogott. Imádom stop-motion videókat/filmeket főleg azokat, amelyek zenével kapcsolatosak. Mivel a videó végén - amint azt majd láthatjátok is - a fiatalember megkér, hogy minél több emberrel osszuk meg a videóját, úgy gondoltam, akkor én…..
Talán két hete találtam rá erre az amerikai animációs sorozatra és azóta két évadon túl vagyok. Olyan szinten le tud építeni egyetlen rész - a részek mellesleg 11 perc 40 másodpercesek - hogy utána minen agyi működésem megszakad, és csak a Metalocalypseot akarom nézni. Itt egy…..
Ez az amerikai sztenderd alapján magyarországra is behozott humoros előadás mára már elég elhíresült kicsiny hazánkban. Egyik legnagyobb művelője Bödőcs Tibor pedig április 28.-án Stand-upol nekünk egyet a veszprémi Városi Művelődési Központban. A fiatal komédiást szerintem…..
Ragnarök blogja Vers II. 2010.04.24 12:36:32
Életünk értelmeSzomorúság és gyűlölet,Nyomorba döntik az életed.Kézen fogva taposnak lelkeden,Nincs is ennél kínzóbb gyötrelem.Porba tiporják szívedet,Majd mindkettőjük kinevet.Kacajukat elviselni nem lehet,De az ember semmit sem tehet.Szomorúság és gyűlölet,Elhagyják a…..
Ragnarök blogja Vers, általam. 2010.04.24 00:08:00
Semmivé válni.Ó szerelem!Mit jelentesz te nekem?Olyan vagy most,Mint a kínzó gyötrelem.Belemarkolsz szívembe,S leteszed kezembe.Látom ahogy szenvedek,S pillanatok alatt semmivé leszek.Nem tudom hogy mit tegyek,De hibát el nem követhetek.Kétségbeesek,S valóban semmivé leszek.Tehetetlen…..
Ragnarök blogja Víruskavalkád. 2010.04.22 17:59:13
Két -vagy talán három...- napja sikerült egy 'fantasztikus' vírust beszereznem, amit sehogy se tudok eltávolítani hőn szeretett gépemről. Ha bárki kapna egy tinyurl.com-os linket ismerőseitől MSN-en, semmi képp se nyissa meg/töltse le, mert egy klikkelő bot beágyazza magát a gép…..
Nemrég írtam ki, hogy Dunaújvárosban leszúrtak egy fiút. Csütörtökön pedig ismét megjelent egy hír a dh-online.hu oldalán egy 'dunaújvárosi gengszterről', aki késsel fenyegetőzve rabolta ki áldozatait. A tettest hál istennek elfogták.A teljes cikk elolvasható itt.Nem tudom mi…..
Ragnarök blogja Trükktár. 2010.04.15 02:10:08
Most, ahogy böngészgettem az egyik videómegosztó oldalt, találtam egy igencsak érdekes trükköt.  ..
A mai nap egy fórumos társam mutatta eme remek rajzfilmet, ami sajnos egy befejezetlen sorozat első része. Engem nagyon megfogott, egyszerűen zseniális. Az író Aaron Springer olyan rajzfilmek készítésében vett részt, mint például a Dexter Laboratóriuma, a Billy és Mandy kalandjai a…..
Hál' istennek a nap végére sikerült elűznöm az unalmat, egyik jóbarátomnak és számos általa megismert kép és videófájlnak köszönhetően. Többek között a következő videó is az unaloműzők között szerepelt:  ..
A mai nap folyamán belebotlottam egy cikkbe, az egyik internetes oldalon. Fényes nappal halálra késeltek egy fiatalt a Bercsényi és a Táncsics utca sarkán Dunaújvárosban - állítólag egy pulóver volt a vita tárgya.Aki szeretné a teljes cikket elolvasni a link megtalálható…..
Ragnarök blogja Unalom. 2010.04.12 11:10:00
Unalom van. Itthon vagyok, már  a tavaszi szünet vége óta, mert sikerült összeszednem egy kisebb tüdőgyulladást. Bronchitis-es a tüdőm, vagy mi. A hörgőkék vannak begyulladva, ami azért elég kellemetlen, mert gusztán váladékosat köhögök és az orrom úgy folyik, mint a…..
Egyik kedvenc online sorozatom az Annoying Orange legújabb része tegnap óta megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!  ..
A Mega64 csapat április elsején ismét meglepett minket egy játék valós életben történő kifigurázásával.  ..
Ragnarök blogja Szalontüdő 2010.04.10 17:44:00
Ez a videó egy érdekes szituációt mutat be, verbális kommunikáció nélkül. Vajon kinek kell tűrnie? A hajléktalannak, vagy a fehérgallérosnak?..
Ragnarök blogja Elrajtol a blog... 2010.04.09 21:50:00
Igazából nem ez az első blogom. Volt... vagyis van egy másik is, csak arra sajnos már nem tudok belépni, mert megszüntették az ahhoz tartozó felhasználói fiókomat. Ezt a második blogot igazából azért hoztam létre, hogy teleírkáljam személyes élményekkel a világról és a…..