Regisztráció Blogot indítok
Adatok
őssejtkapszulainfó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben komoly sajtókampánynak lehettünk tanúi, melynek tárgya egy állítólag szenzációs magyar találmány, az őssejtek termelődését fokozó készítmény. Újságcikkek, rádió- és tévéinterjúk sora foglalkozott az új csodaszerrel, mely olyan súlyos betegségek gyógyításában játszhat szerepet,…..
őssejtkapszulainfó 2007.07.05 18:40:05
Örülök a felvetésnek, mert segít eloszlatni, bizonyos "jó" indulatú pletykákat. A Flavin7 és 77 egyértelmüen a 10 év alatt bebizonyította, hogy életképes termék. A rezveratrol tartalma miatt 92%-ban daganatellenes, és ezt nem mi állítjuk, hanem Japán kutatók. Megbüntették ezért a céget, mert forgalmaz olyan terméket, ami használ is? Kemoterápiás kezelés természetesen nagyobb üzlet és roncsolnak vele rendesen, elfelejtik bevallani, hogy 800.000 ft egy kezelés, ami a TB-től leemelhetnek azok a cégek, akik ebből ÉLNEK! 6 szor kell a terápiát végigszenvedtetni? Az 4.800.000 Ft?Jól megélnek, más baján, és 3-5 éven belül kiujjúlt rákkal vissza-visszatérnek a bejáratott betegek. Időzitet bombát ültetve el a betegekben, leszívva a pénzünket, amit adóforintokban befizetünk. Nos, menjünk tovább. USA - KINA - INDIA és a NAGY gyógynövénytermelők kiabálják tele a világot, hogy ők a legtisztább terméket állítják elő, sőt, még a légteret is megveszik(FOREVER)! Egy baj van ezzel az állítással, hogy a KIOTÓ-i egyezményt elfelejtik mindig aláírni, ami a légszennyzés csökkentése lenne a cél, a VILÁG LEGSZENNYEZETTEBB ORSZÁGAI állítják, hogy tiszta termékeket állítanak elő, kissé több mint furcsa, inkább nem mondanak folyamatosan igazat, ezzel megtévesztve a FOREVER, SUNRIDER, és más fogyasztókat. Nem gondolom, hogy azon termékeket le kellene szólni, mert a jóakarat megvan bennük, de ne állítson senki hazugságot más termékre, előbb nézzék meg a saját szennyezett világukban mire képesek. Nem marketing, agymosással kell megelőzni a betegséget-eladva a terméket. Mi nem arra törekszünk, hogy a marketinggel haladjunk előre, hanem, hogy a tapasztalatok világítsák meg a készítmény, és az ember kölcsönhatását! Lesz még erősebb hangvételű vádaskodásuk, de megszoktuk. Régen a Béres laborokat verték szét, ültették börtönbe Béres urat, most rágalmaznak, ilyen az élet-elfogadjuk. Viszont ragaszkodnánk a valós teljes értékü információhoz. Magyar embernek, Magyarországon termett zöldség-gyümölcs segít, és mi ezt szeretnénk megoldásnak tekinteni, akár tetszik önöknek, akár nem. Gyógyszer legyen? Nekünk nem sürgős. Mi a saját tempónkban megyünk tovább, egy információ még. Senki Magyarországon nem vizsgáltatta be a készítményét, mint mi cégünk a Flavin7-et! Nincs mégegy cég, amely tápllálékiegészítőt forgalmaz, és ennyiszer bevizsgáltatta volna a saját termékét.
Büntetés volt igaz, és lesz-e, nem tudjuk, hogy az emberi jó indulat mire sarkallja az érintetteket, majd meglátjuk. Üdvözlettel: Dobrotka Béla 06-30-6874347