Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freaky

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Hell comes to Quahog Magyar cím: Pokol Quahog-ban Leírás: Mivel Peter elköltötte az összes megtakarított pénzét egy tankra, Meg elmegy dolgozni egy szupermarketbe, amely elszívja az energiát a város többi boltjától. Brian és Stewie közös erővel próbálják…..
Angol cím: Peterotica Magyar cím: Peterotika Leírás: Miután Peter elolvas egy erotikus könyvet, ami szerinte rossz, nekilát, hogy megírja saját történeteit. Ezzel viszont apósát sodorja bajba. Hogy minél gyorsabban meggazdagodjanak, félreteszik ellentéteiket és…..
Angol cím: The fat guy strangler Magyar cím: Kövér csávók irodája Leírás: Lois felfedezi, hogy van egy testvére, akiről sosem tudott, mivel elmegyógyintézetbe zárták. Peter ügyvédi irodát alapít túlsúlyos embereknek, miután az orvosa közli vele, hogy kövér. Letöltés…..
Angol cím: Jungle love Magyar cím: Dzsungel-szerelem Leírás: Chris, félelmében, hogy bántani fogják, elmenekül otthonról első iskolai napja után, s végül Dél-Amerikában köt ki. Peter állást kap a felújított sörgyárban, ám kivívja az ottani tulaj nemtetszését ipari…..
freaky 2010.07.19 14:16:46
Angol cím: From method to madness Magyar cím: Őrületes módszer Leírás: Stewie színésznek áll, ahol egy Olivia nevű, híres színészpalántával kerül párba. Kettejüknek óriási sikere lesz. Eközben Peter és Lois megdöbbennek, amikor úgy hiszik, Meg egy nudistával…..
Az összehasonlító elemzésnél   hasonlóságokat illetve különbségeket tárunk fel(fontosabb a különbség!)  kettő vagy több irodalmi mű között. Az összehasonlításnak  2 típusa van :vagy egy szerző több művét kell összehasonlítani, hogy nyomon…..
freaky 2010.05.15 14:33:19
@Tina08: véletlenül nem Berzés? (: Nekem is ez kéne.
Már megtanultunk kínai illetve arab írást olvasni, most jön az orosz...