Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kremmer

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak úgy, saját gyönyörűségére (meg a miénkre) tervezett új arculatot Kiss Miklós Magyarországnak és Budapestnek. Az alap természetesen az előbbi, hiszen az apropót Szent István ünnepe adja: Persze Urbanista-szempontból sokkal izgalmasabb a fővárosnak tervezett új…..
Az utóbbi időben többször merült fel a téma a környezetemben, miszerint az internetes közösségek, mint a facebook, twitter, instagram - stb. – és úgy általában a világhálón való jelenlét hogyan befolyásolja az életünket és vica versa, vagyis milyen nyomot hagyunk magunk…..
Három blokkban, három albumról hallhattunk darabokat, az utolsó volt az általam rendkívül várt Kraftwerk cover blokk. Amennyire lehetett igyekeztem a zenészeket is megfigyelni játék közben, de az átütő zenei élmény mellett erre nem mindig volt lehetőség. Csodálatos koncert volt…..
Utunk második állomása Montenegró volt! Montenegró egy apró kis ország, területe kb. 1/6-a Magyarországnak, és csak Budapesten majdnem háromszor annyian laknak mint ott az egész országban. A montenegrói tengerpart egyszerűen csodálatos: vadregényes sziklák, kristálytiszta tenger,…..
Hetvennyolc százalék. A Medián friss felmérése szerint ennyire nőtt azoknak az aránya, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. A közhangulat egyre kísértetiesebben hasonlít ahhoz, amilyen a tavalyi kormányváltás előtt volt. Egy fontos különbséggel. Érdemes alaposan…..
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..