Regisztráció Blogot indítok
Adatok
666bndygld666

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából egy hónapja borzolja az idegeket elsősorban az interneten Rebecca Black dala és ahhoz készült elrettentő klipje. Erre reagált nemrég Chad Vader, az alapvetően Darth Vaderrel parodizáló figura, aki úgy döntött, ellene mond a terror áradatának. Mindannak, aki még nem…..
SF.blog Szeress, Ray Bradbury! 2011.04.27 11:45:00
Stephen King munkássága alapján mind tudjuk, hogy írónak lenni félelmetes és pocsék dolog. A Titkos Ablak Mort Raineyje megőrül és széthasad, a Tortúra főszereplőjét pedig egy balesetből egy pszichopata őrült rajongója menti ki... Most javíthat ezen a vélekedésen egy…..
Harmadszor tesszük tiszteletünket a Fonogram díjátadón. A téma természetesen a celebek (Korda György, Balázs Klári, The Kolin, Lola, Tóth Gabi, Bársony Bálint, Zimány Linda, The Idoru, No Thanx, SP, Abaházi Csaba, MobilmániaJani, Pándi Balázs, Ben, Paksi Endre hasonmás) és a…..
6 év metál újságírás, rádiózás és 3 év Kettőnégyeskedés végett olykor felkérnek bennünket tehetségkutatók zsűrizésére. A konkrét zsűrizést mindig egy előzsűrizés előzi meg, ahol meghallgatjuk kb. 300-400 zenekar felvételeit, közben nézegetjük a honlapokat, fotókat…..