Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iron00

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen információkat tartana fontosnak megismerni állásra pályázóként a munkaadó vállalat küldetéséből és stratégiájából? Miért lenne célszerű ezekről tájékozódnia?   Inspirációként:…..
Iron00 2011.10.10 20:31:08
A leendő munkavállaló véleményem szerint a vállalatot eleinte csupán egy hozzáférhetetlen egységnek látja. A megszerezhető információk nagy része másodkézből, vagy találgatásból származhat csupán, mivel a vállalat konkrét, meghatározott céljai, illetve stratégiája, szigorúan titkosak, elsősorban a versenytársak miatt.

Ugyanakkor a munkavállalókat külön csoportokba osztanám. Azok, akik középvezetői feladatokat látnának el egy adott vállalatban, több információhoz kéne hozzájussanak, mint azok, akik alkalmazotti állásra jelentkeznek. Az állást kínáló vállalattól függ, hogy a tárgyalási időszak alatt mennyi információt nyújtanak a leendő munkavállalónak, mennyit árulnak el a célokból, lehetőségekből.

Az állásinterjú szerintem is csupán a kommunikációs készség, és szakmai tudás felmérésére alkalmas. Az álláskereső motivációja még csak látszólagos lehet, mivel a jelentkező alulinformált. Így a megszokott kérdésekre (miért szeretne nálunk dolgozni, mik a céljai) legtöbb esetben sablonos válaszokat várhatnak az interjú vezetői. A munkavállaló lelkesedésén és érdeklődésén múlik később, hogy a tényleges munkakörével mennyire tud azonosulni.

A vállalatok nem szívesen adnak ki információkat minden egyes jelentkezőnek, mivel egyáltalán nem garantált, hogy velük hosszútávú munkakapcsolatot létesítenek majd.

Ezért az állásinterjú szerintem mindig csak a puhatolózás, és első benyomás megszerzésének színtere marad, hiába lenne előnyös a munkavállaló számára a vállalat céljainak, stratégiájának részletes ismerete
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Iron00 2008.04.07 16:18:32
Rég írtam a blogra mondhatom...
2 napja amikor feljöttem még csak a szokásos "mikor jön új videó???" kommenteket láttam, de ma nézzükcsak... Mennyi új post! Freddynek biztos sok ideje volt, szép sorban végigolvasom.

Szép is lett volna, be láttam hogy már a másodikban egy "jószándékú" hacker írt. Nagyon fel tud idegesíteni az ilyen ember, aki azt képzeli, hogy az övé a világ és mekkora szívességet tesz már azzal hogy feltöri a blogot.

Egyszerűen nem értem, miért nem lehetett ezt civilizált módon megoldani. Én megértem, hogy freddyD azt szeretné hogy a neten nézzétek a videókat. A probléma ott kezdődik hogy a srác előre megcsinálta... Akkor meg ne legyen már felháborodva emiatt, nem rendelésre készítette csak önszorgalomból!

Teljesen egyetértek azokkal a kommentelőkkel akik nagyon finoman szólva leszidták, és elküldték melegebb éghajlatra Hatred-et.

Azonban nem érte, hogy miért kellett ehhez lealacsonyodni az ő szintjére, és ilyen ocsmány módon fogalmazni! Kérlek nem hinném hogy ettől bárkinek jobb lett, és úgy érzem hogy Hatredet sem hatotta meg a dolog.

FreddyD részéről én komolyan megfontolnék jogi jellegű intézkedést... De ebbe természetesen nincsen beleszólásom.

Sajnálom a hosszú kommentet, remélem a hű rajongók megszívlelik a tanácsom és kicsit finomabb nyelvhasználat lesz jellemző a fórumon, és szintén remélem, hogy FreddyD folytatja.
Én nem írtam sokáig blogba.. gondold meg, hogy soakn vannak még így. Szinte az egész ország ismer...
Deejayhoma egy kifejezetten színvonalas videót rakott be mint videó-válasz a youtube-on, és mindenben egyetértek, van különbség a két játék között.Köszönöm szépen munkáját, és hogy beletett a végére ;) De nem kell félni, tényleg nem kergetek meg senkit ;)..
Iron00 2007.08.29 20:07:35
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Iron00 2007.07.15 16:12:10
Mit lehet erről elmondani?A játékról nem találni az interneten semmit, a hátsó borítón van a fejlesztő internetcíme, azon is letagadják, hogy valaha is közük lenne ehhez a szarhoz...Szégyen. Az ilyen játékok után gondolkodik el az ember azon, hogy megéri-e ez az egész…..
A játék, melytől a Call of Duty csak tanulhat...Soundtrack:Insane - Set it on meMicheal Jackson - Bad..