Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nfr

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Egyesült Magyar Emirátusok 2010.06.07 06:30:00
  Ki szívét osztja szét Követik, merre jár, Hegyeken és tengereken túl értik majd szavát Kormorán   Lehetne röhögni, sőt lehet is, csak tessék. Végül is ez egy tradícionális bohócszám, amikor az egyik bohóc hosszan bizonygatja a másik bohócnak, hogy ő mennyivel…..
 Már a Petőfi téri ortodox templom toronyának helyreállítása is megosztotta a nagyérdeműt, de ráadásul jelen pillanatban így néz ki - mint az venom6 fotóján látható a Skyscrapercity-n. Van, aki szerint így kis kellene hagyni, jó kis kortárs izé lenne. (via: @varoskepp)..
nfr 2010.05.24 09:50:53
Szombat reggel, a kampánycsend vad tombolása közepette érkezett egy Meghívó tárgyú hírlevél az LMP-től, ezzel a meglepő szöveggel:[LMP] MEGHÍVÓSaturday, April 24, 2010 7:57 AMFrom: "lmp-hirlevel@lehetmas.hu" <lmp-hirlevel@lehetmas.hu>To: undisclosed-recipientsMessage…..
Praxis Tönkretették a fogaimat 2010.04.19 07:44:00
Sziasztok!Az én történetem már jó pár éves, fogszabályzós sztori.Történt egyszer, hogy fogszabályzásra lett szükségem. A felsőfogsoromon valóban indokolt volt, az alsón kevésbé (ott elég lettvolna kihúzni egy darab fogat, ami befelé nőtt, mert nem volt helye,máskülönben…..
Felszólítunk mindenkit, hogy lepődjön meg! Egy újabb kibaszottul idegesítő reklám ami egy szexipari munkást próbál elsütni. Természetesen nem elvárás, hogy a szereplőválogatásra ellátogató megélhetési faszverőt felismerjék, de egy minimális research munkát igazán be…..
Kigondoltam A magyarok 2010.04.17 14:59:00
BLOGDÉMON, PETIKE, KÖSZ A FŐCÍMLAPOT! Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és…..
nfr 2010.04.18 00:49:02
@"the dragon":

Add már kölcsön azt a könyvet, mert látom, csupa jó szöveget tanulhat belőle az ember.
nfr 2010.04.18 00:49:43
@Panther_V:

Elnézést.
A Konzervatórium különítménye Angyalföldön járt egy LMP-s lakossági fórumon. Vári György Konzi-kommentelőt és levelezőt, a Lehet Más a Politika helyi képviselőjelöltjét kérdeztük többek között az LMP és az SZDSZ (MDF) viszonyáról, az SMS-ben is terjesztett…..
Ezen a héten annyira pozitívak vagyunk, hogy az már szinte fáj nekünk. Minden nap egy párt mellett érvelünk. Minden nap más párt bérence vagyunk. Döntened úgyis Neked kell. Annyi érvünk lenne, de annyi. Hát ki ne gondolná azt, hogy el lett baszva ez az egész szájbakúrt elmúlt…..
Meddig lehet tűrni a hazugságot? Amikor szerelmünk sms-t küld arról, hogy meghalt, már kezdjünk gyanakodni, és komolyan fontolgatni a szakítást. Ha ezek után a halott pasiddal összefutsz az utcán, te legyél az, aki kimondja a nemet.   A történet már lassan 5 éve kezdődött,…..
nfr 2009.09.23 12:50:18
Rájöttem! Horthy Miklós 2009.08.06 11:27:00
Magyarország kormányzója, tengerész, katona, szerető férj és melegszívű apa egy olyan korból, amikor az államot még valóban ÁLLAMFÉRFIAK vezették és nem úgynevezett politikusok, mint napjainkban. Persze, más idők jártak, és más volt az ország: rend volt, a csendőrnek volt…..
Néha elfog a reménytelen szomorúság amiatt, hogy Magyarország kommunikációiparát nagy részben kreatívügynökségek és -díjak nélkül, grafikai stúdiókkal meg fejlesztőcégekkel is simán lehetne működtetni. Nincs semmi különös, csak a szokásos: már megint sikerült valamit…..
nfr 2009.07.29 20:42:12
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
nfr 2009.07.14 15:05:43
"Nagy arányú győzelmünk során a választók felhatalmaztak minket arra, hogy hatalmas, háromlábú robotokat építsünk, és azokról protonágyúkkal lőjük a Dob utcát vagy a tatai cigánytelepet." - értékelte az eredményeket  Vona Gábor. "Eddig csak a…..
nfr 2009.06.14 17:00:06
556 éve (1453) bukott el Bizánc, a Római Birodalom utolsó bástyája. Bizánc, latinos nevén Konstantinápoly 395-ben lett  az önálló Kelet-Római Birodalom fővárosa. Ezen állam - rövid megszakítással - közel ezer évvel élte túl a Római Birodalmat. Az igazsághoz tartozik,…..
Egy sajnos mindennepos és lényeges dologra világított rá Svindler a levelében. Ha egy nagyon forgalmas helyen sok ember szeme láttára megver egy sértett önérzetű autós vadállat egy másik szerencsétlent, nem történik semmi, hisz senki nem akar rendőrségre, bíróságra…..
Miközben Malajziában szakad az eső és verseny helyett egy halom álló autót és esernyőt láthattunk Palik László zseniális közvetítésében - megint sikerült neki perceken keresztul Nakajimázni Heidfeldet -, itt nálunk gyönyörűszép, napsütéses idő van 22 fokkal. Azonban…..
Bár külföldi nagyvárosokba ritkán kacsingatunk, gondoltam ezt megosztom veletek. Gilicze Bálint fotós barátom december óta járja Indiát, most épp Kalkuttából posztolta blogjára a helyi metró tiltótábláját:YOU SHALL NOT CARRY1. Any offensive article viz. skin, hides, dead poultry,…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
nfr 2008.12.29 00:47:29
Nyugdíjkérdés, nyugdíjreform, tizenharmadik havi nyugdíj, nyugdíjas szegénység, nyugdíjak adóztatása, nyugdíjas blabla... lárifári, nem érdekel, egy mozdulattal gondoskodok a nyugdíjas jólétemről, és nem stresszelek tovább. Minden együtt van: van pompás nyugdíjszámla, tudom…..
Akár ez is lehet a következménye annak, hogy Havas Szófia (MSZP) hiányzása miatt nem volt többsége a koalíciónak a fővárosi közgyűlésben. Budapest képviselőtestülete ma tárgyalta a 2009-es BKV-tarifákról szóló rendeletet. A határidő szoros, mert ha ma nem sikerül elfogadni…..
nfr 2008.12.10 18:19:54
autózz! El-e törjem a kezedet? 2008.10.17 09:04:00
Péntek van, szerencsésebbek számára a hét utolsó munkanapja, szerencsétlenebbeknél holnap is az lesz a nagy ünnepi tili-toli miatt, a legszerencsétlenebbek pedig amúgy is dolgoznak mindig. Jacques Foche egy könnyű és szórakoztató történettel rukkolt elő, egy olyan ódis bőrébe…..
A Behance Networkön találtuk ezt a gyönyörű biciklit, Bradford Waugh terméktervező remekműve, Nulla Bicycle névre hallgat. A kerekek rögzítése és a lánc hiánya egészen új megközelítést sugall, főleg, ha használni is lehet...