Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mI

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
Felhívtak kedvenc szépségklinikámról, mert rég jártam arra, és ilyenkor emlékeztetnek a következő kezelés időpontjára. Nyilván csak azért csinálják, hogy minél több pénzt szedjenek ki belőlem, de mivel feledékeny vagyok és lusta, ezért nekem nagyon jól jön, hogy időnként…..
Szerintetek (mármint a lányok szerint) menstruáció alatt szabad menni kezelésre? Azt olvastam a neten, hogy nem ajánlott ilyenkor a szőrtelenítés, mert érzékenyebb a bőr, tehát fájdalmasabb lesz az dolog, viszont engem az érdekelne, hogy a hormonális változások vannak-e bármilyen…..
Nos, túlestem rajta. Elmentem tegnap és harmadszor is megkínoztattam magam. Semmi extra nem volt, sokkal kevésbé fájt, mint a második, és pár óra múlva a pirosság is eltűnt róla, nem is kellett este kenegetnem, meg semmi. Nincsenek besült szőrszálak, semmi extra, egyszerűen…..
Mint már mondtam, érintett vagyok a kérdésben (pontosabban nem én, hanem a családom), nem csak én, hanem még sokezrek. Szerencsémre a helyzetünk nem olyan rossz, mint másoknak, ezért nem magamért kampányolok... Drága Bloggerek! A 1749-es telefonszám felhívásával egyszeri…..
Bocsánat az eltűnésért, árvíz és társai, eléggé érintett vagyok, szóval nem nagyon volt időm blogolni. Röviden annyit, hogy megvolt a második kezelés is, részleteket majd később, az eredménye siralmas: mintha csak gyorsabban nőne tőle a szőr mint a kezelések előtt, naponta…..
Csiga ül a padon, lábán szőőőőőrLekopott, de már nőőőől.Ismerős valakinek ez a franciás gyerekmondóka? Csupaszcsiga így járt. Hosszú hetekig puha lábszárral keltem, majd ugyanígy feküdtem este, borotválni csak néha kellett, akkor sem a nagyrész miatt, hanem azok a…..
mI 2010.05.28 17:34:37
csupaszcsiga: Nem tudom, milyen fajta lézerrel csinálják neked. Nálam ez úgy volt, h 1-2 hétig nem történt semmi, utána mintha megálltak volna a növekedésben (tehát ha leborotváltam, napokig nem nőtt semmi). A következő kezelésre azért kinőtt, amelyik akart. 2 hónap telt el az 1.és 2.kezelés között, eddig hónaljból voltam 3x, az majdnem 3 hónapra volt, időpont-foglalási problémák miatt. A 4.-re 4 hónap múlva kell menni. Hónaljnál az 1.-t nagyon hatásosnak láttam, a 2.-nál kicsit kevésbé volt látványos a hatás (és féloldalas, mint írtam), viszont a 3.nagyon hatásos volt, mert másfél hónapja voltam, talán 1x borotváltam azóta, és legutóbb más nagyon meresztenem kellett a szemem, h lássak valamit: találtam oldalanként 5-10 vékony, világos szálat, ami viszont már majdnem 1 cm volt, mégsem látszott, csak közvetlen közelről. Szóval én elégedett vagyok.
Lábszáron 1x voltam 2 hónapja (jövő héten megyek újra) és szigetesen nőtt vissza (mint gyantázáskor) és vékonyabbak, világosabbak, nem szúrnak, pedig hónapok óta csak borotválom. Kezelés előtt már elég durva volt.
Combon 2x voltam, ott nem olyan látványos a dolog, mert nem voltak annyira erősek és feketék a szőrök.
Ősszel megyek folytatni mindet, addig elég sok idő el fog telni, és kiderült, h visszanőnek-e eddig kimúltnak tűnő szőrszálak.
pasi20: Arcon is lehet lézeres szőrtelenítést végezni. Dokim szerint az fáj a legjobban. Ha feketék a szőrszálai, de vékonyak, és nem nagyon sűrű, akkor szerintem érdemes lenne megpróbálni a szőkítést. Utána úgyis meglátjátok, h jó-e, vagy bundaszerű. (ez nem fáj.) Nyugi a szőrszálak egy adott hosszúság után kihullanak, és ez a női arcon pár mm-t jelent (akkor is ha neki erősebb). Ha nem jó a szőkítés, akkor gyanta. Azt is ki lehet bírni.
Elővezetni beszélgetéssel lehet. Valószínűleg őt is zavarja a dolog, különben nem próbálná eltüntetni, úgyhogy nem fog megsértődni. Kérdezd meg, h mit szokott csinálni, és mondd el h neked milyen ötleteid vannak. Jobb őszintének lenni, mint megjátszani, h tetszik így, mert azt úgyis megérzi, és akkor csak elkezd kombinálni, h nem szereted, meg ilyenek.
TIBetti commentje elindított bennem egy gondolatmenetet. Persze, többször is rágódtam már a kérdésen, mondjuk epilálás közben, de igazán komolyan soha nem gondoltam még át.  Miért kell a nőknek állandóan fájdalmas eljárásoknak alávetniük magukat, hogy a társadalom…..
Ígértem helyzetjelentést, de előtte egy sor hálálkodás. Az első bejegyzésekben kifejtettem: azért írom ezt a blogot, mert úgy éreztem, meg kell valakivel beszélnem. A pszichológusom is azt mondta, hogy ha az embert valami nagyon nyomasztja, akkor igenis beszélni kell róla.…..
Amikor már elhatároztam magam a kezelés mellett, felfedeztem egy térdig érő fehér szoknyát az egyik ruhaboltban, rögtön el is határoztam magam a megvásárlása mellett - már ha persze hordani is tudom. Nos, az első kezelés után az a tapasztalat, hogy még nem megyek ruhaboltba.Nem…..
mI 2010.04.09 13:24:05
Szia!
Akkor én is név és klinika nélkül...
Lézeres kezelésekre járok, nem villanófényre. Hónaljjal kezdtem, mert akárki akármit mond, csak a saját bőrömön akartam kipróbálni, h nálam működik vagy nem, és az viszonylag kis terület, tehát ha nem jön be, akkor sem túl sok kidobott pénz. Az igazi cél a teljes láb, mivel elég formás lábaim vannak,mégsem tudtam mindig szoknyát hordani, amikor szerettem volna. Az az igazság, h nekem csak a benövésekkel volt gondom, a bőröm jól bírta az epilálást, de egyszerűen sajnálom rá az időt és az energiát, hogy hetente 1 órán át kínozzam magam. Én is már kamaszkorom óta szenvedek vele, epilálok, de a reklámokkal szemben max.1 hétig volt tűrhető az eredmény. Szóval anno megfogadtam, h ha lesz lehetőségem rá, akkor megcsináltatom. Most már saját keresetem van, abból összespórolom.
Most voltam a 3. hónaljkezelésen 2 napja. Erről még nem tudok mit mondani, de 2 kezelés után elég jó az eredmény. Fura módon a jobb oldalon sokkal több maradt, mondjuk ha bal oldalon van 10 szál, akkor jobb oldalon 50. November elején kezdtem, azóta csak borotválom 1-2 hetente - annyi idő alatt nő ki - szóval ahol most nincs semmi, ott már nem is lesz remélhetőleg. Elkezdtem a lábat is, hogy nyárra legyen már valami eredmény ott is, külön csinálják a lábszárat és a combot, 1-1 kezelésen vagyok túl. A lábszár 9 napja volt, egyelőre annyi látszik, h megpörkölődtek. A fájdalom: hónapban szörnyű, bár harmadszorra már jobb volt. A lábszár kevésbé fájt, de még így is többszöröse egy gyantázásnak vagy epilálásnak. Mondjuk van bennem egy olyan előítélet, hogy ha fáj, akkor biztos hatásos :-) Kezelés után az érzés olyan volt, mint epilálás után, kicsit viszketős/érzékeny érzés, fél nap alatt múlt el.
Ahová járok, elég drága, úgy láttam, a többi helyhez képest is, de garanciás.