Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seveneleven

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végállomás, tessék leszállni! A Daróczi ügy kapcsán került címlapra Claudia elegáns, és szexi bugyija, amit a képen Daróczi Dávid édesanyja mutat. Vajon létezhet annál rosszabb a világon, hogy az anyósod haknizik a bugyogóddal?Via ..
A vasárnap csapattársakként karambolozók a 2007-es Japán GP-n a Toro Rosso és a Red Bull pilótájaként ütköztek, amikor Vettel hátulról legázolta Webbert.  A végig esős futam utolsó harmadában az ausztrál második volt, a német harmadik, a sok biztonsági autós (SC)…..
Nincs harag Mark Webber és Sebastian Vettel között az isztambuli karambol miatt, az istálló csütörtökön közös fotóval bizonyította, minden oké. A kép alá azt írták, "Shit Happens", az NS-es Izsányi kolléga találóan úgy fordítja, "Néha szarul sülnek el a…..
Nem térhet vissza jövőre a Red Bull Racinggel a finn, a csapatfőnök kizárta a szerződtetését, inkább Mark Webberrel hosszabbít. "Kimi elkötelezte magát a ralihoz, úgy tűnik, élvezi azt a közeget. Elégedettek vagyunk Markkal, miért váltanánk? A pilótáink között remek az…..
seveneleven 2010.06.03 00:06:55
@Blogerovac: jaja, Kimit elég szoros szálak fűzik a Finlandiához :)

www.youtube.com/watch?v=I_68S3HLuRg
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
seveneleven 2010.05.15 23:17:53
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
seveneleven 2010.05.08 19:36:55
@Bikicsunáj Vicsáj: Nem, a rendőrség a 43 éves S. András ellen indított eljárást :)
Audrey Ricci elvileg mindent megtesz gyerekeiért: tésztát főz nekik vacsorára, bepelenkázza őket és megengedi, hogy a saját tévéjükön nézzék a rajzfilmeket. A 66 éves floridai nő gyerekei azonban nem emberek, hanem két kapucinus majom. Cleo három, Lacey négy éves, és asztalnál…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..