Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exleprás

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiny grass is dreaming KTV 2014.05.11 19:39:54
Egyszer elkezdtem már elmagyarázni, hogy milyen is a karaoke errefelé, de az utóbbi pár hónapban egyre többet találtam magam Britney Spears-t énelve ilyen helyeken, szóval itt az ideje, hogy elmeséljem milyen is ez. Mint olyan sok minden a városban, a legtöbb KTV hely is…..
Tiny grass is dreaming Pillanatok 2013.12.27 09:29:41
Mivel semmi igazán nagy kötöttségem és elvárásom nincs a blogomat illetően, ezért úgy döntöttem, hogy szabad-ötletek jegyzékévé nyilvánítom ezt a posztot – válogassatok kedvetekre! Beszélgetések X-szel X. doktori iskolás hallgató, vidékről származik. Kínai…..
Mikor beszélgetek veletek, otthoniakkal sokszor hallom „Írjál többet, hiszen te olyan új helyeken jársz, ahová mi nem jutunk el – olyan más és szép lehet, nem a megszokott, mint itt…” Igazatok van, és bár nem írok gyakran, most kicsit felpörgetem a dolgokat. Viszont előbb…..
Adós vagyok már egy hosszabb bejegyzéssel, de kicsit lassan ért meg ez a mai. (Ennek részben oka, hogy betegeskedtem, meg egy nemzeti ünnep miatt 1 hét szünet is volt, ami szintén inkább a kényelmes semmittevésnek kedvezett...) Mindennek ellenére most az egyetemről írok, hamár…..
Kicsit régen jelentkeztem - most is eléggé össze-vissza gondolataim vannak, de néhányat már ideje leírnom. 3 hete élek itt, és ugyan 1-2 dologban eligazodom, azért túlzás lenne azt mondani, hogy járatos vagyok a városban. Ennek ellenére pár random témában mesélek, hátha érdekes…..
néhány szemelvény Igazából ez most egy szedett-vedett dolog, több napon készültek a képek - de remélem kommentek nélkül is átjön a dolog... ami nem jön át, az a korábban közzétett felhőkarcolós kép hátterét adó zene, egy Big Ben utánzat óraütés, ami lassítva…..
Ma munkaszüneti nap van és úgy általában ünnep, egy húsvéthoz hasonlóan változó időpontú fesztivál miatt. A holdhoz igazítják a dolgot (holdnaptár szerinti nyolcadik hónap 15. napja - ami idén szept. 19), és általában az égitest központi szimbóluma az ünnepségeknek, míg…..
ezzel kívánok jó éjszakát! több képek - egyelőre csak a campusról: http://www.flickr.com/photos/101705511@N03/     ..
Exleprás 2013.09.15 04:11:36
Reggel már jó korán kiértem a reptérre, és még egy utolsó méregdrága szendvicset elfogyasztottam édesanyámmal, majd beletörődve a sorsomba, miszerint Kínába jövök, elindultam át a security check-en... Meglehetősen vegyes társaság szállt még fel velem a moszkvai járaton,…..
Exleprás 2013.09.12 19:01:38
@Boreeka: rajta vagyok az ügyön, bár egyelőre inkább kivárom amíg ellopják az újakat, amiket most szereztek be az arcok és majd féláron megveszem egy hónap múlva :P
Éppen tárgyakat veszek fel illetve szembesülök azzal, hogy mit is jelent a programom :) kiderült, hogy nagyjából annyi van, hogy azt csinálok amit akarok, viszont hivatalosan elvégezni csak undergraduate course-okat lehet... ez van, senkit nem hat meg, hogy igazából már 3 diplomám van -…..
Tiny grass is dreaming Megérkeztem 2013.09.06 16:37:59
A tervek szerint reggel 10 után landoltam a meglehetősen szürke-borús Sanghajban... laza taxiút után felkerestem a kolit, megkaptam a kiutalt szobácskám (mongol, koreai lakótársakkal közös apartmanban) - és most miután már egy kínai bankszámla boldog tulajdonosa is lettem és netet…..
Aki látott az elmúlt pár napban az tudja, hogy kicsit megzuhantam, de jól vagyok, csak persze izgulok és ez a búcsúzkodás sem annyira jó műfaj + már nektek is elegetek lehet a "milyen Kína" típusú beszélgetésekből... Jó hír, hogy hamarosan kiderül/nem kell erről beszélgetni…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..