Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzonjaO

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kórházban 13 hónapos volt Matyi, amikor elmentünk nyaralni Erdélybe a dédnagymamájához. Az odaút órára-percre ki volt találva, és nagyon jól sikerült. Megszálltunk egy szép szállodában, és délután megérkeztünk a dédihez. Itt viszont rosszra fordult minden. Két nap után…..
Tovább folytatódik a szappanopera, aminek szereplői a Call of Duty játékokat – többek között az elképesztően sikeres Modern Warfare 2-t – fejlesztő Infinity Ward és „gazdája”, az Activision kiadó. Aki lemaradt volna a játéktörténelem egyik legnagyobb…..
A Facebook újításait taglaló múltkori postomat úgy zártam, hogy sejthetően a Facebook hamarosan előáll új, mélyen targetáló hirdetési rendszerével. Az eMarketer készített egy rövid interjút Mike Murphyvel, a Facebook sales-ért felelős alelnökével. Ebből kiderül, hogy a…..
Az XKCD egyik e heti karikatúrája – lásd fent – önmagában is zseniális, de valami pihentagyú még egy lapáttal rátett: tényleg megcsinálta játékban a fenti poént. Ide kell klikkolni a nulla sikerélménnyel, ám annál több frusztrációval büntető tetrishez. És ha már…..
SzonjaO 2010.04.11 19:24:44
IDDQD Kihalnak a játékszakértők 2010.04.10 11:30:00
A videojáték-szakértő halott, halálra zabálta magát. Ezzel a mondattal kezdődik a Bitmob remek cikke, ami arról szól, hogy eltűnnek a régivágású játékguruk az újságírásból. A folyamat már persze jó ideje zajlik, és más téren sok hasonlót tapasztalhattunk már a…..
Nem akarok Farmville-ügyben megmondóember lenni, mert bár én rühellem a Facebook virtuális tanyáját (főleg az onnan érkező spamek miatt, hiába lehet letiltani ezeket - ez elvi kérdés), mindenki azzal játszik, amivel akar. Az viszont feltűnő, hogy az utóbbi hónapokban egyre több…..