Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katinka42

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cigi és szex spricc az arcra 2010.04.30 09:25:58
Imádok kicsit berugva, fáradtan hajnalban pettingelni. Nincs is annál jobb. Nagy simiparti, vállcirógatás, cici kényeztetés. De az egyik ilyen alkalom érdekes volt. Gyorsétterem, hajnal. Ismeretlen ismerőssel dumázgatás, spricc megemlítése. Még nem volt ilyen tapasztalata, pedig már…..
Átlagos esetben zavarodott mosollyal reagálnánk a "Miért nem jó nekünk ízesítésre a valódi makói hagyma?"-jellegű fogyasztói füstölgésekre. Most azonban én is azt gondolom, hogy Kopoltyúnak tök igaza van, hogy dühöng. Az ugyanis tényleg csúnya átverés, ha egy…..
katinka42 2010.04.15 12:54:41
@MrZed001: és akkor azt még nem is vetted számításba, hogy ha esetleg allergiás vagy, vagy étel-intoleranciával küzdesz, akkor a cimkén lévő feliratot a te általad kizárt élelmiszer listával összeegyezteted. Ehhez segítség: www.food-detective.hu
Cigi és szex és a szex? 2010.04.12 02:57:00
        No igen. Nálam is érdekes alakul. Asszem 24 - 25 éves lehettem, mire megtudtam, hogy nem ciki, ha valaki squirt-öl. Meg egyáltalán, hogy létezik ilyesmi. És hogy nyugodtan elengedhetem magam, megmondhatom a partneremnek, hogy ha elélvezek, akkor várható,…..
katinka42 2010.04.15 00:25:48
@bagyula:
1. el lehet dönteni. Nem vizelet, hiányzik belőle a vizelet két fő alkotóeleme. www.harmonet.hu/te+en+szex/51770-noi-ejakulacio:-gyonyorteli-spricceles-letezik-(+18).html

2. jó kérdés, sz.tem nem, de az sem rossz. Az sz.tem annak a jele, hogy kezd nagyon felizgulni a hölgy, nekem is van néha ilyenem. Ezt érdemes használni a hátsó luk besíkosítására:) Legalábbis nálam az anál szex gyakran okoz spriccet:)

3. Igen. Én már nem is tudatosítom ezt az ingert, inkább "fejben átugrom!" Tényleg. Tudom, hogy nem fogok pisilni, és nem is. Persze szex előtt jól kiűrítem a hólyagom. És persze azt is tudom, hogy na és? Mi van akkor, ha adott esetben bepisilek. Egy IKEA-s 1000 Ft-os gumilepedő elég alánk, és mehet a menet. Neked kéne először magadban elrendezni, hogy az sem baj, ha a feleséged estleg bepisil a gyönyörtől. Ha ez megvan, akkor menj oda hozzá, meséld el, hogy megoldottad az ágy, padló, kanapé ... akármi vízhatlanságát, és téged nem érdekel az sem, ha bepisil élvezés közben. Tegye nyugodtan, neked nem gond. (Nekem is ezt mondta a szeretőm!) És aztán jöhet az izgatás. Egy következő hozzászólásomban majd erről is írok, hogy mit és mikor érdemes. Szerintem nem fog ebben az esetben elmaradni a squirt!
Cigi és szex és a cigi? 2010.04.14 10:26:59
 20 éve dohányzom. Valószínűnek tartom, hogy ha rendes szexuális életem lenne, akkor nem bagóznék. De nincs. Így hát szívom és fújom, hátha ettől kielégülök. De erre még nem volt példa. Nemrég jártam egy csoportfoglalkozásra, ahol nem az egyéni problémákat…..
Cigi és szex Jó estét kívánok! 2010.04.11 23:28:00
Felkészültem erre a munkára, de nem érhetek el sikereket egyedül, csak akkor érhetek, ha ti is mindig ott lesztek és megteszitek a magatokét!..
Gyorsan átfutom a szexuális életem első, orgazmus nélküli szakaszát, bár lehet, hogy ezzel untatlak titeket. Hárman éltünk egy szobába tesóimmal, így a maszturbációról szó sem eshetett. 12 évesen nővéremet végig hallgattam, amikor kielégítette magát, hát én akkor…..
Cigi és szex Szívom és fújom 2010.04.12 02:23:00
Imádok hangot adni a vágyaimnak. Kéjesen csengő-bongó hangot, ha van rá mód. S ha nincs? Akkor cigizek. És válok. Mindeközben bürokratafóbiában szenvedek. S ráfizetek. Csúnyán. Már kb. 2 millánál tartok. S lakáshitelem is van. Magyar vagyok. Depressziós.Majdnem pánikbeteg. Gáz…..
Népies nevei: kígyóhagyma, poroszhagyma, sajamás, salamás, sási-hagyma Nemrég rákattantam a medvehagymázásra, mert ez is olyasmi, amit az ember szinte ingyen tehet a kamrába, és ráadásul nagyon finom, ha sikerül eltalálni az elkészítését. Tulajdonképp mondhatjuk, hogy ez a…..