Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woodslave78

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GI diéta, mint az a neve is mutatja a Glikémiás Indexen alapul. A GI egy elég egyszerűnek tűnő fogalom, de annál bonyolultabb a valóságban. Leegyszerűsítve azt mutatja meg, hogy az adott élelmiszer a tiszta szőlőcukorhoz képest mennyire emeli meg a vér szőlőcukor tartalmát.…..
A dolog látszólag egyszerű, enni kell, gyúrni és pihenni. Mindenből sokat. Kialakult egy szokás, aminek az eredetére már senki sem emlékszik és a hatásosságát kevesen merik megkérdőjelezni, mégpedig, hogy szezonon kívül tömegelünk, szezon előtt diéta és aztán élvezhetjük az eredményt. Profik…..
EdzésHeti 5 alkalommal edzettem, az alap 2 krav és 2 bell mellett még a hétvégén 1 fegyencezést is bevállaltam. Ezeken kívül majdnem minden edzés után még a húzódzkodás gyakorlására is szakítottam időt. Egyelőre nem csökkentettem a bellezés számát, mivel Tamás meglepően…..
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Woodslave78 2010.07.09 14:06:09
w Non est vita 2010.04.09 06:00:00
Nemcsak a Jobbik rendezte át a terepet. Hagyományok halnak ki, íratlan szabályok szűnnek meg, sőt az írott törvényt is telibe lehet szarni, ha úgy kényelmes. Volt például egy szép rituálé az utóbbi három választás előtt: a miniszterelnök-jelöltek kiálltak a tévébe, és…..
Sárdobáló Kire szavazok? 2010.04.09 07:00:00
A poszt egy hatrészes sorozat utolsó darabja. Az első rész a Fideszről, a második a Jobbikról, a harmadik az LMP-ről, a negyedik az MDF-ről, az ötödik pedig az MSZP-ről szólt. Az ötlet a következő volt. Fogtam az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat…..