Regisztráció Blogot indítok
Adatok
preksen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Republikon Intézet rendezett egy beszélgetést Sólyom László elmúlt ötéves tevékenységéről. Halmai Gábor, Fodor Gábor, Seres László és Schiffer András érvei csaptak össze - hogy miről beszéltek, híroldalunkon megjelent helyszíni riportunkban olvashatják...
Drága barátaim. Magyarok. Jobboldaliak. Nem a vészmadár szerepében kívánok tetszelegni. Alábbi sorok a szerető féltés jegyében fogantak meg, bármilyen magasztosan és szentimentálisan hangzik is ez. A sorok ugyanis reális veszélyre hívják fel a figyelmet.  Örültem a…..
2010. május 12-én, szerdán rendezték meg a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) Online újságírás szekciójának, a KatNetnek az első szakmai fórumát. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának Kommunikáció és Média Intézetében tartott…..
Érdekesen alakul az új kormány személyzeti politikája: Alig pár napja egy Kövérnek jelentő III/III-as tartótisztet neveztek ki a katonai elhárítás helyettes vezetőjének, most meg itt van Papcsák Ferenc, az új elszámoltatási kormánybiztos, akinek Két fontos feladata van:…..