Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sentinelwex

57 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sentinel Wex blogja Első vampire 2012.07.09 08:55:00
Nem emlékszem, hogy szerveződött össze a csapat. Annyi biztos, hogy Kelték albérletében beszéltük meg a találkozót. Norbival ketten korábban elindultunk, Ádámnak pedig fogalmaztunk egy levelet, amely a későbbiek során tartalmának köszönhetően klasszikussá vált. Az…..
Sentinel Wex blogja Államvizsga 2012.06.12 01:16:00
Már egy hete csak az államvizsgára gondolok, meg-megállva, S hiába tartom tételektől meggyötört elmémet tárva, Statikus kapacitását - mint egy tömb – elérte, Akárhogy próbálom, nem fér több elem beléje. Oly sok az adat, mit még le kell mentenem, Bár csak dinamikusan…..
Egy hétköznapi szívmelengető történet:- Jó, akkor a bossra tedd a hunter's markot, a jelemre küldd rá a petet, majd én healelem, neked csak a bosst kell lőni. Ha jönnek az addok is, majd a maci megfogja őket. Multishottal óvatosan.Megadom a jelet, az egér mutatója a healbot sávra…..
Ez a nyolcadik alkalom, hogy részt veszek benne. Nyolc éve kísérem figyelemmel a környezetemben élőkkel történt eseményeket. Valahányszor a kezembe vettem egy pályázatot, csodálattal vegyes izgalom uralkodott el rajtam. A lapokon emberi életek és sorsok elevenedtek meg. Voltak, akik…..
Sentinel Wex blogja Fehér zászló 2011.03.29 23:42:00
Ez nem olyan, mint a fa, mi elhullajtja levelét,Vagy az üveg, mely teher alatt törik szerteszét.Hiszen mindketten egyek voltak valaha,Míg nem megszakadt létük közös fonala.Ez olyan, mint a tűz és a víz hamis románca,Vagy a nap és a hold magányos tánca,Bár nyújtják kezeiket, de nem…..
2004.03.16. Azt hiszem ez az a dátum, amire életem végéig emlékezni fogok. Olyan dolog kezdete volt ez, ami gyökeresen megváltoztatott. Új értékeket és célokat kaptam, egy ismeretlen világ bontakozott ki előttem, tele sikerrel és boldogsággal. Érdekes kettősséget érzek  a…..
Furcsa volt az elmúlt másfél hét. Mint ha minden a feje tetejére állt volna. Az pedig nem valami jó. Ezt a hetet a vírusos megbetegedés "koronázta" meg. Ki kellett hagynom a kolis farsangi bulit, a welcome fánk evés helyett lehettem ágyban fekvő, lázas vírusgazda. Nem is…..
Ma az angol után nem sokkal indultunk Blankával korizni. Traffic light kori party, mind a ketten óvatosak lévén sárga színt választottunk. Rögtön a legelején megkaptam a korcsolyát, rutinos - de mindenképp annak tűnő - mozdulatokkal rá is gyógyítom a lábamra. A sor kígyózik a…..
Sentinel Wex blogja Szárnyakkal 2011.02.12 22:07:10
Ott ült a lépcsőn és könyörgött, hogy lássuk meg. Lehetett vagy 4 fok csontig hatoló széllel és ő ott ült a lépcsőn. És könyörgött. Senki nem vette észre. Én sem akartam észrevenni. Ahogy elmentünk mellette, megéreztem a hangjából, hogy ez most nem komolytalan, ez most…..
Sentinel Wex blogja Jégen 2011.02.09 01:40:31
Az első jégkoris élmények. Para ezerrel, nem is volt ez olyan jó ötlet. Szilvi végül mégsem jön, így Blankával ketten indulunk el. Aztán eljön az a pillanat, ahonnan nincs visszaút. Belépés, korcsolyabérlés. Blanka lelkesen magyarázza, hogy mire érdemes odafigyelni a…..
Sentinel Wex blogja Kaja 2011.02.08 17:52:30
Gyerekkoromban nagyon vékony és rossz étvágyú kisfiú voltam. A szüleimnek úgy kellett könyörögniük, hogy legalább egy fél kiflit egyek meg reggelire. Akkoriban "étvágygerjesztő" bogyót is szedtem, hátha attól többet eszek majd. Örömmel jelenthetem, hogy a gyógyszer…..
Sentinel Wex blogja Küzdelmek 2011.01.28 22:05:30
Az életünk végeláthatatlan küzdelmek sorozata. A kevésbé szerencsések a mindennapi túlélésért küzdenek, egy szerencsésebbnek a legnagyobb problémája lehet az, hogy a soron következő partira milyen hajkölteményt készíttessen. Az emberek különbözőek, de egy dologban biztosan…..
A szerdai nap több szempontból is tanulságos volt a számomra. Éjfél körül mentem le, a bejáratnál már jókora sor állt. Hidegben várakozás, illetlen, pofátlan előretolakodók. Ja és a Kisherceg :D  Pff. Csodás!A bejutást követően a pulthoz siettem, hogy igyak egy…..
Sentinel Wex blogja A vég... 2010.12.15 20:01:30
Semmi kétség, ez itt a vég. Leprogramoztam a Micimackót :Dif(getADay()){Micimackó.setUresFeladat(true);Micimackó.setGondolat("valami nagyon fontos");while (Micimackó.getMalackaTáv!=0){Micimackó.MalackaTáv--;}Malacka.setOtthon(false);while…..
Sentinel Wex blogja Két farkas 2010.12.15 18:36:38
Egy este az öreg cherokee indián mesélni kezdett az unokájának arról a csatáról, ami minden emberben zajlik."Fiam, a csata két farkas között zajlik, akik mindannyiunkban ott lakoznak.Egyikük a Rossz. - A  félelem, a düh, a irigység, a féltékenység, a  sajnálat, a…..
Sentinel Wex blogja Részeges este 2010.12.03 20:16:00
Nyers versNagy erőkkel készültél az estre,Szagos vizet kentél fel a testre.A pengéddel óvatosan bántál,Sima arccal hódítasz a lánynál.Teltek is meg múltak is a percek,A felesek óvatosan mentek.Itt az idő, bekopogtak hozzád.Széles vigyorral jött két cimborád.Fogyott ezerrel a…..
Sentinel Wex blogja Altatódal 2010.11.28 23:00:00
Ma ilyen baráti hangulatban sikerült egy altatódalt írnom :) Íme:Leszállt az est, csillagok az égen,Magasan a hold, mosolyog ott szépen.Szemedre álmot a tündérke szórjon,Minden veszedelemtől téged megóvjon.Betakarlak, mert nem jött el a napja,Hogy a zombi kicsi lábadat leharapja.Ne…..
Sentinel Wex blogja Sok-sok minden 2010.11.25 20:40:28
Az elmúlt hetekben nagyon sok minden történt. Voltam Pesten Hillsong koncerten, ami leírhatatlan hatással volt rám. Mire észbe kaptam, a magasban volt a kezem és le sem tudtam tenni egészen a koncert végéig.Voltam Gödöllőn a Szent István Egyetemen. Nem is sejtettem, hogy mennyi…..
Sentinel Wex blogja Memorix 2010.11.16 22:13:00
Tegnap megvettem. Legalább egy éve tervezgetem, nézegetem és most sikerült elhatározni magam. Ez lett az én utó utó szülinapi ajándékom. Köszönettel tartozom a kolléganőknek (de az egyiknek mindenképp) akik támogattak, hogy hozzam meg a döntést. Ennyi várakozás és…..
Sentinel Wex blogja Bunkó tahó 2010.10.04 12:17:42
Azon már túlléptem, hogy nem köszönsz. Különösebben azon sem akadok fenn, hogy úgy viselkedsz, mint ha valami császár lennél. Szánalmasnak tartom, hogy máshoz beszélsz, miközben a mondanivalóddal nekem akarsz feladatot adni. Követelő hangnemed lepereg rólam, szemrebbenés…..
Sentinel Wex blogja Pillanatkép 2010.09.21 00:39:01
Most csak egy lopott, régi versre futja az időmből. Majdnem minden sorával egyetértek. Amikor tudod, hogy nem jön, de mégis várod Amikor tudod, hogy kár volt, mégse bánod, Amikor érzed, hogy hevesebben dobog a szíved, Amikor érzed, hogy érte remeg a két kezed, Amikor várod,…..
Sentinel Wex blogja A Neptunhoz 2010.09.08 11:12:00
Hosszú idő után most csak ennyire van időm. Egy régebbi versikém ismét aktuális. A NeptunhozSzeretem a hibáidat, szeretem a menüdet,Ha nem láthatlak téged, a guta kerülget!Függő lettem tőled, tiéd lett az életem,Mióta ismerlek, te lettél a végzetem.Nem szégyellem, sőt…..
Nem nagyon akartam benne hinni, de működik. Miért nem beszélnek ilyenekről is az embereknek? Hiszen annyira egyszerű dologról van szó, mindössze néhány percet vesz igénybe a napodból és garantáltan sokkal jobban fogod magadat érezni. Lefekvéskor mondd el magadban az alábbiakat:…..
Szeretek az elsősegéllyel foglalkozni. Hasznos tudásnak tartom, igyekszem minél jobban és alaposabban elsajátítani a elméleti és gyakorlati fejezeteket. De nem csak elsősegéllyel lehet életet menteni. A mai világban előtérbe került az "én érdek", nem számít a…..
A tatabányai strand kifejezetten tetszett. Anna, Andi, Laci, Böbi (Andi barátnője), Marci (Böbi keresztfia) és én alkottuk a kis csapatot. Vázlatosan szeretném leírni a tapasztalatokat:CSÚSZDA:A fedett részen két csúszda volt. A sárga és a zöld. Laci és Marci beállt a sárgához.…..