Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jut

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Beindultak ezek a kuponos szőrtelenítések, most a Napitipp nevű oldal ad marha nagy kedvezményt.. ez már nekem is szemet szúrt, úgyhogy vettem egyet, vagyis nemsokára a lézer mellett az IPL-ről is beszámolok:)Napitipp IPL szőrtelenítés hónalj és bikinivonal (18000 HUF)..
jut 2012.05.23 23:09:22
@avus: szia, nekem egyenlőre jó volt lézer, de azért kevés szőr maradt az 5. kezelés után, megküldenéd az elérhetőségét nekem is, lehet elmennék. Köszönöm nov0jul@citromail.hu
jut 2012.05.23 23:10:36
@avus: @jut: a nov és jul között az egy nulla, mert látszani nem úgy látszik :D
Igen-igen, újra szőrös a lábam. Most minden másnap borotválom, bár ha nagyon lusta vagyok és nem akarok szoknyát venni, akkor ez néha elmarad:) A szőrök növekedési tempója gyakorlatilag már a kezelést megelőző, mennyiségük valamivel kevesebb, főleg a lábszáram belső oldalán…..
Egyrészt itt a reklám helye: a Napi tipp kupongyár mától két napig 7000 forintért kínál 70000 forint értékben végleges szőrtelenítést a Palota egészségközpont. Ez azt jelenti, hogy az én esetemben, aki hónaljban gondolkodom, akár 14 alkalommal is elmehetnék kezelésre, 7000…..
Ígéret szép szó. Plusz negyven fok van (legalábbis annyinak érzem), kisnadrágban ülök a számítógép előtt, és a pöttyeimet vakargatom. Hát, nem túl szexis. De ne szaladjunk ennyire előre.Esett az eső és munkából mentem a második kezelésemre, le voltam izzadva, nyűgös…..
Csiga ül a padon, lábán szőőőőőrLekopott, de már nőőőől.Ismerős valakinek ez a franciás gyerekmondóka? Csupaszcsiga így járt. Hosszú hetekig puha lábszárral keltem, majd ugyanígy feküdtem este, borotválni csak néha kellett, akkor sem a nagyrész miatt, hanem azok a…..