Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mmese

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A novemberi klub az őszi szünet miatt november második csütörtökén, azaz november 10-én, 10 órától lesz! Kérjük az októberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes…..
Vége a III. Babahordozó Napoknak. Köszönöm mindenkinek aki eljött a felvonulásra vasárnap, és a hétfő-keddi programjainkra, a rossz idővel dacolva.Remélem jól éreztétek magatokat!! Kérjük a szeptemberben kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek…..
Következő klub március 10-én csütörtökön, a klub szabályait lásd itt! Kérjük a februárban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes beszámoló elküldéséről sem a…..
Következő klub február 3-án csütörtökön, a klub szabályait lásd itt! Kérjük a januárban kikölcsönzött hordozókat 10.15-ig visszahozni, és ne felejtkezzetek el (pótoljátok, aki elfelejtette :))a hordozóról készített fényképes beszámoló elküldéséről sem a…..
Hurcibaba Klub Januári foglalások 2010.12.02 21:36:00
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                          enciph…..
MEI TAI-ok 1.  Liliputi Török MT (2. generációs)                                        …..
Hurcibaba Klub Júniusi foglalások 2010.04.28 13:32:00
  F i g y e l e m!     JúLiusban, részben közkívánatra,  m é g i s      l e s z!!! klub, ezért a júNiusi foglalás már nem 2 hónapra szól. Hordozók kölcsönzése eddigi rend szerint a klubban, vissza is ide kérjük juttatni, külön…..