Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istenem

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előbb nézd meg jól ezt a képet. Lendvai Ildikó a kurucinfó kinyomtatott példányát lobogtatva sopánkodik a csúnya Fideszről, aki nem csak a szimpatizánsok, de más pártok szavazóit is nyilvántartja. Micsoda dolog ez! Most pedig tekintsd meg az alábbi videót, amely a hasonló MSZP-s…..
istenem 2010.04.08 21:39:59
Tényleg lehet egy ország népét ennyire elhülyíteni?! Hiszen műbalhé az utolsó napokra időzített adatbázis-balhé.
Nem az a fontos, hogy NE jutalmazzuk meg azokat akik az országot ilyen mélyre süllyesztették?
Kövér kötelesbeszédét is gyurcsányi(direkt kisbetűvel) találta ki, debreczeni főjellemtelenség büszkélkedett vele a gyurcsányi könyvben!Hiszen egy-két elvetemült, soha haza-rálátással meg nem áldott emberen kívül mindenki láthatja, hogy az mszp-nek nevezett maffia mindent büntetlenül elkövetett, amiért pl.a franciák, de afrikai őslakosok is elkergetik vezetőiket Kínáig.
Ha nem lenne Orbán Viktor már a társadalombiztosítás is csaló befektetőké lenne. Lenne viszont 14. havi nyugdíj is és a szlovákok sem packáznának velünk! Most egy ökör bejátszáson múlik a "demokrácia"? Hiszen az mszp-s adatbázishoz csak el kell olvasni a pályázatírók(Klára asszony szelektálta), nyertesek, kommunikációs ilyen-olyan címeken odahányt pénzeseket, szuperfizetős állásokat megnyerők listáját. Szétlopták az országot,hamisságot gyökereztettek az élet minden területén és most háboronak egy szálkán?? Mi meg vevők vagyunk? Nem szégyelli magát az, aki a magyar nemzettársa ellen szavazott és baloldalinak nevezi magát?! Teljesen mindegy milyen származása van annak aki ebben az országban él.De ha itt él, az ország érdekeit kell képviselnie és érvényesítenie. Ezért kell a FIDESZRE szavazni.