Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyílászárós

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Na akkor lássuk, mire is számíthatunk, ha tényleg itt a tél. Mészáros Tamás (r3vision) nem csak az Országházat képzelte el sarki télben, de a Hősök terét is perzselő hőségben, meg a Halászbástyát a dzsungel mélyén. Lenyűgözők!     Érdekes, hogy…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
Ugye milyen furcsa volt a fater, mikor tizennégy évesen azzal baszogatott, hogy flexeljél fiam, fúrjál fiam, faragjál fiam, csináljuk meg a filegóriát, a tetőlécet, tekercseljük meg a fűnyírót, zsírozzuk meg a trabantot, szintezzük be a polcokat, előbb fúrunk, aztán a dübel,…..
Nyílászárós 2011.12.17 15:51:54
Október 31. azaz Halloween az angolszász országokban a kísértetek és a szellemek ünnepe. Eredete egy ősi, pogány kelta ünnepre a Samhain-re vagyis Újévre vezethető vissza. Hitük szerint ezen az éjszakán az előző évben meghaltak lelkei hazalátogatnak.  Az idők folyamán…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Az RTL Klub gyorsan talált munkát Erdélyi Mónikának, a könyvelőhangú műsorvezető májustól kénytelen lesz kicsivel korábban kelni, ugyanis a Reggeliben beszélget majd a vendégekkel. Szerencséjére csak minden harmadik héten. Mónika egyébként először kap élő műsort, kilenc…..