Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magino

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  0.nap  15.nap    15 nap alatt -4,5 kg, és átlagban 4,4 centivel karcsúbb testrészek. Üt mi? Mire nem képes a túró a sonka meg a csirkemell filé… Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy bizonyos emberek Magyarországon, nyomatják a rostos fos hülyeségeiket azon a címen, hogy az…..
magino 2011.11.19 10:16:06
@cöcö: nah a te módszered se valódi,akkor inkább a norbié.mert te is ÉTRENDKIEGÉSZITŐT szedetsz.Norbi viszont nem. az ő módszere a szervezet időbeosztásán alapszik,és ezért jobban kéne tanulmányoznod,mielőtt kemény kritikáz nyomsz,ellenfeleddel szemben.ja,és mindig azt kritizáljuk,akinek a módszere jobb.nekem a te elöszöveged meggyőzött,h. te is csak eladod a termékedet,de nincs hatása,csak ideig-óráig. a gyors fogyás egyébként se tartós,és nem egészséges.nézz szerintem utána.
tarsd be szervezet bio óráját,és máris fogsz fogyni bogyók nélkül is.ja,és kell mozogni,ja.
Most már mennem kell, ne haragudjon, de minden szerdán járok erre, még találkozunk – mondom egy hajléktalannak a Móricz Zsigmond körtér mellett, a Gellért-hegy egyik lépcsőjén. Köszönöm, és főleg  a beszélgetést, tudja, olyan ritkán tudok beszélgetni valakivel…..
zselés műköröm képek galéria,házilag zselés műköröm képek,othoni zselés műköröm képek,egyedi zselés műköröm képek,olcsó zselés műköröm képek,zselés műköröm képek építése    Az Aphro Nails alapgél jótékony hatásának   köszönhetően a műköröm építő…..
3d műszempilla felhelyezése házilag,otthoni 3d műszempilla ára olcsón,3d műszempillaára,3d műszempillatanácsok,3d műszempilla házilag,3d műszempilla olcsón,3d műszempilla akció Ez egy forradalmian új módszer, aminek segítségével a szempillákat lehet hosszabbítani,…..
magino 2011.05.19 10:35:45
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
Hétvégén a barátnőmmel sétáltunk a belvárosban, aztán a Deáktól a Kálvinig villamossal utaztunk. Ahogy felszálltunk, rögtön feltűntek a hátizsákos, kimerült brit turistalányok, akik egy útikönyvvel és egy nagy, kihajtott térképpel hadonásztak a villamos közepén, és azt…..
magino 2010.08.04 14:26:43
@wrong: baz, tényleg egyre több..főleg a határ útnál látom őket ott állni, és a rajokkal dumálni.. pár év, és elmegyek innen. ez már borzasztó
László akciós mobiltelefonját túl akciósan adta el neki a Vodafone. Amikor felhívták az üzletből, azonnal bement, és mivel további 11 ezer forintot szerettek volna kisajtolni belőle, inkább visszaadta. Legközelebb. Tudom hogy sikeres ember már nemlehetek hiszen 3 db vodafone…..