Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disco diva

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
Pierre-t egy szlovén faluban tájolás közben kapcsoltak le "gyorshajtásért", amit a rendőr egy kézi sebességmérővel igazolt. A Homárt tavaly Horvátországban szopatták szénné hasonló módszerrel, bár ott feljettebbek voltak és videóra vették a gyorshatjást, ahol a…..
Ha ezt előbb olvassa a Homár, biztos nem posztolja az Oakley-harcos pozitív történetét, de úgyis itt a hidegfront, legalább a szívekbe költözzön egy kis melegség. A legfrisebb fejlemény, hogy a karcmentes Dr. Batz-papucsok után nyomozó K. közepesen köcsög bullshittelgetős…..
Tegnapi kétségbeesett papucsvásárlónk levelére reagált a Dr. Batz kereskedelmi igazgatója. Konstruktív és információban gazdag leveléből kiderül, hogy az üzletvezetők kérésére van mindenhol egy darab papucs méretenként, mert drága a bérleti díj, illetve azon belül azért…..