Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StanCsi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bevezető Kiknek szól a könyv? Ez a könyv egy útikalauz transzszexuálisoknak, hogy könnyebben eligazodjanak a nemváltoztatási folyamat útvesztőjében. Ez a könyv elsősorban azoknak íródott, akik úgy gondolják, hogy ők transzszexuálisok, (azaz lelkileg más neműnek érzik…..
A lényeg, amit a címből is ki lehet olvasni, hogy nem látom a jövőm... Egyik nap elgondolkoztam, hogy mi lesz majd, de semmi... az égvilágon semmi nem jutott az eszembe, minden olyan valótlannak tűnt, az operáció, a színészi karrierem, az hogy valaha nekem férjem lesz és, hogy…..
StanCsi 2011.02.24 20:05:29
szia! megint én volnék :) remélem észreveszed hamar ezt a kommentemet :) olvastam hogy írtál nekem, és vissza is írtam a címedre.. már jóideje>.> nemtudom észrevetted e >.< nem szeretném a nyílvánosságnak írni, ami most bennem van, de ha felveszel az MSNemre, akkor majd beszélgethetünk, méég mindig áll az ajánlatom:) ahogy az is hogy a barátod legyek. nem sajnálatból, mielőtt még erre gondolnál. tényleg szívesen barátkoznék veled és bocsáss meg ha "nyomulósnak" tűnök... csak kevés magamhoz hasonlót ismerek, rajtad és magamon kívül pontosan 1et>.>
remélem hamarosan visszaírsz, és hogy nem volt nagyon zavaros a szövegem >.> este tudok csak írni és olyankor lefáradt az agyam xD
----
ne add fel kérlek... amikor azt olvastam hogy elmondtad annak a pletykagépnek ki is vagy valójában, milyen, akkor kezdtelek el igazán csodálni... felnézni rád, egyszer nekem is el kell mondani az embereknek hogy ki vagyok milyen vagyok valójában, de nem merem... anyám sem tudja... a hetero kislányának tart aki egy szép napon férjhez megy gyererkekt szül és gazdag, boldog lesz...
kicsit félre vagyok értve.. nem bízom benne annyira bár csak ő van nekem.... majd egy napon ha megbízom benne talán megismerhet...
addigis marad a barátság... a barátok akikben bízhatok (egy igaz ilyen van eddig, és tisztelem őt) ...
szeretnék az a barátod lenni, kedves Miranda, aki figyel rád, támogat ha baj van, és akinek elmondhatod a gondjaidat, bajaidat... általában visszahúzódó vagyok, de "van egy másik világ ahol én segítőkész vagyok" aki érti megérti:) remélem idővel megbízol bennem és barátok lehetünk^^ várok és számítok rád, ne tégy butaságot, vigyázz magadra... vannak aki felnéznek rád és tisztelnek téged, kitartást és sok erőt neked, várlak :)legyen szép napod
Stan
StanCsi 2011.05.02 19:44:29
@sachi: köszönöm a bíztató szavakat, és teljesen együttérzek veled, és egyetértek.... jó érzés hogy nem vagyunk egyedül, igazad van:)
Folytatom... megvoltak a vizsgák... borzalmas... amik igazán megérintettek a napok alatt azok, a tanárok viselkedései voltak. Kinevettek, és a nevettek szó még enyhe kifejezés, megaláztak, kibeszéltek, lenéztek, és folyton ott voltam ahol nem kellett volna, hogy meghalljam milyen…..
Érdekes véget ért a hetem. Elmondtam az ifjúságvédelmis tanáromnak az igazságot. Meglepően reagált. Első mondata az volt: -ez tök természetes dolog... (mire az én fejemben ebben a pillanatban , bár nem mondtam ki, az a mondat járt, hogy: -melyik dimenzióban?!) holnap felhívom a…..
...nem bírtam tovább...írnom kell... most a családom a célpont... kezdjük el... anya: a szerető gondoskodó anya... legalábbis a filmekben ez szokott lenni. viszont az én anyám az az anya, aki nem fél lehordani és elmondani mindennek engem a rohadt buziól a hímribancig, hogy miért…..
A buszozást megúsztam ellenőrök nélkül, kész csoda ugyebár :D ma kivételesen olyan jóhumorkedvféleségem van :D ha van ilyen szó vagy mondat egyáltalán. Na és a prömier -.- mentem suliba, kit láttam meg a suliban igen Mr.nagy Ő-t... ránéztem,rámnézett és egyszeráen valami…..
Na szóval. Tegnap este elmondtam a világ legmocskossabb és pletykásabb emelett leggonoszabb csajszinak az igazat magamról. Tudtam hogy a legrosszabbat teszem meg, viwszont aztis tudtam hogy ha neki elmondok mindent azt továbbadja majd másoknak is, teljesen leegyszerűsíti azt a gondomat hogy…..
Na szóval. Egy ideje nem blogoltam, mert gondokodtam meg egyebek. Nagy elhatározásokra jutottam, nem vagyok biztos benne hogy minden úgy lesz ahogy én akarom,sőt valószínűleg az ellentettje lesz annak amit szeretnék,de legalább vannak álmaim és vágyaim. A kommentelőknek egyébként…..
StanCsi 2011.01.09 13:31:01
Szia. Megint én vagyok. Gondoltam ide is írok. Olvastam a bejegyzést, és a kommenteket is, én biológiailag lánynak születtem... De fiúnak érzem magam.. Szóval pont ellentétesen mint Te. És az első kommenthez kapcsolódóan, nekem is van párom, még tavaly karácsonykor mondtam el a titkom (2010-ben), és teljesen elfogadott, nagyon szeretjük is egymást. Támogat is teljes mértékben. Az a rész fogott meg az írásodban, egyrészt, hogy szeretnél híres énekesnő, és színésznő lenni.
Ez nagyon szép, szép álom :) én énekes szeretnék lenni, dalokat is írok, zenésítek meg. Szerintem az olyanok mint mi, mind jó színészek, mivel játszanunk kell magunkat az emberek előtt... Jó ha írsz. Fel is fogok még nézni naponta ha nem bánod :) Nagyon kedves lány lehetsz, és ha kedved van beszélgetni valakivel, megtalálsz. Ha gondolod meghatatok egy MSN vagy egy e-mail címet, bevallom próbáltam keresni a tiedet itt, de nem találtam, nem vagyok egy számítástechnikai zseni>.>
Fel a fejjel! A barátok, az igaziak, mindig kitartanak melletted, nekem is van egy, akivel nehéz volt igaz megbeszélni a dolgot, mert "undorodik az ilyentől" énis, pedig énis ilyen vagyok>.> Namindegy...
MI is utanána néztünk ezeknek ám... És énis undorodom ezektől... hogy nézik ezeket a dolgokat amitől undorodok magamon... :S dehát ha változtatni szeretnénk ezt is fel kell válalni, valamit valamiért...
Énis utálom a sulit... Nem lehetek önmagam.. énis félek felvállalni.. ismerem a helyzetedet :S Még jó hogy a ők, a legjobb bartátnőm, és a barátnőm, ottvannak velem <3 Nélkülük már nem is lennék. Köszönööm ha elolvasod :)
Ha bármivel kapcsolatban beszélgetnél, írj csak bátran.
stanley_macsorrel@hotmail.com
És akárki hasonló helyzetben aki ezt olvassa. Nekem nincs még ilyen ismerősöm, de biztos jól kijönnénk. Köszönet, puszi. :)
Szia kedves látogató!Nemis tudom, hogy hol kezdjem... igazából én egy 17 éves fiú vagyok,(biológiailag). Ugyanis kívűl belül teljesen nőnek érzem magam. Igen, transexuális vagyok. Énis csak mostanság jöttem rá, hogy az olyanokat mint én úgy hívják. Gyűlőlöm magam emiatt...…..