Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elektromodulatordva

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Herceg jön értük fehér lovon. Mi van???... Édes kisleányok Nem nehéz a tökéletes férfira várni, amikor szerencsétlen kislányok Hófehérke meséjén nőnek fel, ahelyett, hogy pl. arról értekeznének az anyukák esténként, az ágyuk mellett ülve, mennyit kellett szegény…..
Napi MaszturbáláSokk Puncifotó 2010.05.03 03:00:00
Teddy az utolsó pillanatban begurította a kamera elé...Ez van. Ennyivel kell beérnetek...
elektromodulatordva 2010.05.03 09:21:30
@kozgaztanar: nem jo a puzzle :((
amugy nagyon izgalmas, most mar arra lennek kivancsi, hogy igazabol a tied-e, kedves Helen, vagy bevagtad valahonnan.
es legkozelebb kerd meg Teddy-t, hogy ne jattszon a puzzle-el, hanem fenykepezzen!!!
igen duhos vagyok most Teddy-re :D
Napi MaszturbáláSokk Bazmeg 2010.04.29 08:00:00
Rózsaszín sziruppal leöntött édes picsogás??? Nem, az nem Helen... Elsőszülött vagyok az unokatestvérek között. Ez lehetne szuper dolog is. Mégsem az. Apai nagyapám a születésemkor csak annyit szólt anyámhoz:"Ez nem pöcsös, csak egy lány."- és vállat vont.…..
elektromodulatordva 2010.04.29 10:19:10
Találós kérdés: Habzik a szája, és tévét néz? Nos?Helen fogat mos... Helen vs. Teddy rovatunk következik: Helen a fürdőben Bejelenti, hogy indul zuhanyozni, aztán még elolvas három blogbejegyzést és meghallgatja Madonna összesét. Végre elér a helyre. Teddy fülel,…..
elektromodulatordva 2010.04.22 07:21:29
Találós kérdés: Kicsi és kereket tart a kezében. Nos?Helen autót vezet... Helen vs. Teddy rovatunk következik: Helen vezet Elhagyja a garázst: egyes, kettes, hármas, négyes. Jujha, már 45 km/h-val halad! Ötös...Morog a motor. Teddy jobban:”Helen bazmeg, annak a…..
Mi tehet az ember lánya, ha egy számára kedves barátja szájon akarja csókolni? Felsőfokú tanulmányaim során ismerkedtünk össze. Aranyos volt, beszédes, jó humorral. Gyakran kaptam el pillantását, amint engem nézett. Úgy éreztem, hogy többet is akarna tőlem, mint egyszerű…..
elektromodulatordva 2010.04.13 12:28:25
@díva naíva: akkor te nem is vagy annyire naiva:D
elektromodulatordva 2010.04.13 16:06:44
@killermoney: ne erts felre, nem akartam lebuzizni senkit, sot. en evvel is egyetertek, hogy a baratsagbol sok infot ki lehet huzni, volt reszem belole, tudom. annyira kozel engedett magahoz a csaj, hogy mar baratja lettem, en meg csak meg akartam dugni, de o nem akara elrontani a "baratsagot"...jo, akkorra, mar en is ereztem egy baratsagot iranta, de az elso adando alkalommal megdongettem. es volt egy par ilyen az eletemben. ilyen peldaul a csajom is,a gyerekem anyja, aki evekig a baratom volt, es nem akarta elcseszni, mert tenyleg volt egy kapcsolat koztunk, az en reszemrol is, de most mar 2 eves a gyerekunk:D
Érdekes szituáció, kellemes délutáni sörfogyasztás sötét kis kocsmába egy frissen vált nővel. Szó szót hoz, két mondat után máris a szex a téma, miért nem csodálkozok? Arra jutottunk hogy egy kapcsolat 80% a az ágybéli tevékenységtől (vagy éppen nem tevékenységtől) jó…..
Shana barátunk részletezte nekünk életének első szexuális élményét. Köszönjük Shana!Vendégkufirc rovatunk következik: Egyedül voltunk a házban, a szüleim már Svédországban éltek. Nagyon hideg volt, egy kis hősugárzó zúgott, annyira volt elég, hogy ne lássuk a…..
"volt pár olyan kolleganőm aki szeretett mindig olyan közel állni hozzám, hogy odadörgölje a melleit a karomhoz"Helemsn rovatunk következik:Teddy says:sziaHelen says:szia, na, ma nem járt bent nálad a kis fekete?Teddy says:nem, de találkoztam vele a fénymásolónálHelen…..
elektromodulatordva 2010.04.08 20:44:57
elektromodulatordva 2010.04.09 08:12:23
@Hirmondo Helen: hát nem könnyű, sok a csúnya bácsi...és néni. érdekes ez a dolog viszont, ahogy telik az idő egyre szebbek lesznek a csúnya nők...:D
elektromodulatordva 2010.04.09 09:09:59
@Hirmondo Helen: ezt hallja meg az asszony...:D